Ghita, Hannibal og Petri Musik og Eventyr Nørby og Hannibal musikalsk foredrag

Ghita Nørby & Lars Hannibal

Musik og Eventyr

Ghita Nørby, Lars Hannibal og Michala Petri - Musikalsk foredrag og fortællinger. Arrangementer som på sikker vis vil drage publikum med på en fantastisk rejse gennem eventyrets verden, samt fortællinger om Ghitas liv og karriere.

Ghita Nørby

Ghita Nørby Dansk skuespils førstedameGhita Nørby er kendt for sine mange roller i film, teater og som foredragsholder. Ghitas talent har været anerkendt, siden hun var helt ung. Alt fra den søde Ghita i 1960’ernes danske folkekomedier, til de stærke kvindeportrætter, hun har fremstillet op gennem 1980 - 1990’erne.

Ghita Nørby er uddannet ved Det Kongelige Teaters Elevskole. Hun har haft mange klassiske og fremtrædende roller på bl.a. Det Kongelige Teater, samt talrige roller i film og TV. Ghita har modtaget den Danske Bodilpris fem gange, samt mange andre hædersbevisninger, og så har hun i en årrække indtaget pladsen som dansk skuespils førstedame.

Foredrag med Ghita Nørby og Lars Hannibal:

1. En Diva i konstant forandring

Ghita Nørby og Lars Hannibal ord og tonerDette er et fantastisk foredrag om Ghita Nørbys liv og hendes lange karriere som skuespiller. Gennem dette foredrag vil der være musikledsagelse, og ved hjælp af de smukke toner fra Lars Hannibal, vil der blive sørget for et fantastisk arrangement for publikum.

Igennem Ghitas lange karriere har hun mødt og oplevet mange personligheder, hvilket der er kommet fantastiske film og teaterstykker ud af. Der vil være masser af anekdoter og historier omkring Ghitas karriere, hvor der vil både blive snakket om hende selv og de personligheder som hun har mødt.

Foredraget byder på intenst nærvær, humor og en vis form for ydmyghed. 

 

2. Ghita og Hannibal i ord og toner

Dansk skuespils førstedame Ghita Nørby, har sammen med den legendariske guitarist, Lars Hannibal, sammensat et program, som er fyldt med overraskelser. Ghita Nørby læser op af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen, samt fabler af La Fontaine. Lars Hannibal udfører smukke “guitar highlights” som f.eks. temaet fra Deer Hunter og meget mere.

Så er der også den uforudsigelige del af arrangementet, hvor de to kunstnere har samtaler om de aktuelle emner der optager dem indenfor kunst og kultur. Samt Ghitas refleksioner over sin lange karriere og roller indenfor film, TV og teater,- eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt liv.

Der er masser at tage fat i, og chancerne for at disse to kulturpersonligheder skaber et uforglemmeligt arrangement- er store.

3. Musik og Eventyr

Nørby, Hannibal, Petri musikalsk eventyrDenne trio indeholder Dansk skuespils førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strenge mesteren Lars Hannibal. Sammen har de skabt en forestilling med musikalsk magi og en vidunderlig eventyrstemning.

Dette er en forestilling med scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Der bliver brugt ord og toner til at fortælle publikum om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden.

Ghita Nørby kan skabe en stemning af varme og spænding- og sammen med Michala Petri og Lars Hannibal, så skaber de en fantastisk forestilling, som er en blanding mellem fabelagtigt musik og fortællinger. Her tager trioen publikum med på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Ghita Nørby & Lars Hannibal - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send