Badehotellets Weyse - Tag med om bag kameraet

Badehotellets Edward Weyse

Tag med om bag kameraet

Jens Jacob Tychsen, som spiller Edward Weyse i Tv-succesen "Badehotellet", leverer et foredrag som er langt ud over det sædvanlige. Fyldt med film, fotos og fraklip, som tager publikum med om bag kameraet.

Foredrag med Badehotellets Weyse

Jens Jacob Tychsen BadehotelletSkuespilleren bag den ekstremt populære tv-figur og dame jæger, Jens Jacob Tychsen, er klar til at leverer et formidabelt foredrag. Her vil han tage publikum med om bag kameraet på tv-succesen, Badehotellet.

Publikum kan forberede sig på en hyggelig aften i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen, hvor de kommer til at hører historien om tilblivelsen af TV2’s monster succes “Badehotellet”. Jens vil komme ind på alt fra arbejdet med rollen som Edward Weyse - Sange fra dengang - Film, fotos og fraklip, som tager publikum med en tur om bag kameraet - Og sidst men ikke mindst : Badehotellet Quizzen (mon der ikke også er en præmie til den største fan.) Publikum kan forberede sig på et pragtfuldt arrangement, i selskab med Edward Weyse ham selv.

Jens leverer et foredrag som er fyldt med humor, fotos og fraklip, og meget mere, så her er der garanti for en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Jens Jacob Tychsen

Badehotellets Edward WeyseJens Jacob Tychsen er uddannet skuespiller hos skuespillerskolen ved Århus Teater i 1998. Siden da, har han været med i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. Udover dette har Jens været med i en række tv-serier, heraf Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet, Sommer, Badehotellet (hvor blandt andet Bodil Jørgensen er med) - Og snart i DR’s store julekalender 2018 “Thannanaya”.

Som en lille ekstra ting er Jens Jacob Tychsen en af Danmarks mest benyttede stemmer inden for tegnefilm, reklamer, dokumentar og indlæsning. Heriblandt - Svampebob Firkant, Snurre Snup, Mumifar, Joe Dalton, Ken i Barbie, Prinsen i Askepot, Disney’s Hercules og voiceover i dokumentar føljetonen “Auktionshuset.” m.m.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Badehotellets Edward Weyse - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send