Cecilie Frøkjær DAnmarks TV-darling

Cecilie Frøkjær

Danmarks TV-darling

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af foredrag med Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær – Foredrag

Cecilie Frøkjær TV-værtCecilie er om nogen indbegrebet af uspoleret professionelt ærlighed. Hun besidder kunsten at lytte intens og få den interviewedes personlighed til at træde frem. Denne kvalitet betyder, at familien Danmark altid følger interesseret og trygt med, når Cecilie Frøkjær er på skærmen. Det glade smil og smittende humør, men også den varme medfølelse, når alvoren og de tunge emner i livet skal diskuteres. Jo Cecilie kan det hele med en charme og elegance, der aldrig virker overfladisk.

Det hele tog sin start i Slagelse som samfundsfaglig student i 1987, og inden hun var færdiguddannet journalist var hun studievært ved TV2 Midt-Vest i Holstebro. Så blev Cecilie Frøkjær landskendt ved at være med fra starten af i Go’Morgen Danmark på TV2. Her besad hun rollen som studievært i 12 år - i træk. Det må være Danmarksrekord!  

Sidenhen har Cecilie været på TV i et utal af programmer, hvilket også har givet hende et utal af priser og annerkendelser.

Cecilie Frøkjær har således til stadighed mødt et utal af kendte og interessante mennesker, og dette danner netop grundlaget for hendes foredrag, som har titlen: Jeg har mødt en million mennesker

Foredrag med Cecilie Frøkjær.

Cecilie holder foredragCecilie Frøkjær har som sagt evnen til at sætte andre i centrum, og få dem til at fortælle om, det der har betydning. Med varme og begavelse fortæller Cecilie ved sine foredrag om nogle af alle disse personer. Med humor og ikke mindst selvironi giver hun indblik i, hvad mødet med bl.a. Jane Aamund, Lise Nørgaard og Britney Spears har givet hende – men også hvad hun lærte af Thor, som var hendes skolekammerat i 4. klasse i Slagelse.

Jo Cecilie Frøkjær, kommer vidt omkring, og hun taler også en del om, hvem hun selv har lænet sig op ad, når hun selv har haft udfordringer, som enhver her i livet. Som hun bl.a. siger: ”Det er væsentligt, at være opmærksom og åben i forhold til livet, for at kunne få mest ud af det. Du bør lytte og høre efter, når andre siger noget vigtigt til dig, fordi der er altid nogen man kan lære af. Du er gået i stå den dag du som bedrevidende tror du kan del hele selv”.

Oplev Cecilie Frøkjær i et åbenhjertig, sjovt og underholdende foredrag, som giver dig gode indspark til at blive bedre til at lytte, når du på livets vej oplever hændelser som gør indtryk eller møder personer, som har siger dig noget.

Cecilie Frøkjær som forfatter:

Cecilie er nok gjort af et særligt stof, med en naturlig interesse i andre og en nysgerrighed for livet i al almindelighed. Således har hun skrevet flg. bøger:

  • 2001: Gennem Østrogenmuren — med kendte danske kvinder omhandlende kvindelivet i dagens Danmark,
  • 2005: Lys i Livet — Cecilie Frøkjær skildre et portræt af forfatterinden Jane Aamund
  • 2014: Fruen kommer i dag - Cecilie Frøkjær interviewer Lise Nørgaard


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Cecilie Frøkjær - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Cecilie Frøkjær

Klik på foto og download

Cecilie Frøkjær pressefoto1