King Georges Dixieland Stompers

Jazz der swinger

Pris King Georges Dixieland Stompers kr. 8.000/11.000 4x45 min.

King Georges Dixieland Stompers Glad Jazz

Trods mere end 42 år på de danske landeveje til og fra tonsvis af jobs er der stadig lang tid til pensionsalderen .

Da King George's Dixieland Stompers startede var gennemsnitsalderen 18

- og nu naturligvis ca. 44 år mere her i 2019- men de er stadig friske med en god, gedigen gang traditionel og swingende jazzmusik.

Grundsubstanserne i King George's Dixieland Stompers repertoire er kendt jazz fra Armstrong, Chris Barber, Papa Bue m.m. - altså glad og munter musik udført i vor velkendte stil - "Et inferno af velklang" !!!!

Et par af musikerne har været med stort set hele vejen igennem - en enkelt hele vejen, men via en nænsom medlemsudskiftning har orkesteret altid forsøgt at blive et bedre ensemble., således at den rigtige fornemmelse for den kollektive dixielandstil altid har været en forudsætning for det humør og den spilleglæde, der efter deres bedste mening er en klar forudsætning for at publikum bliver smittet med dette humør og den glæde som stilen helt naturligt ligger op til.

Det at fornøje og glæde et publikum vil til enhver tid være det incitament der gør at vi forhåbentlig holder mindst 25 år mere.

King Georges Dixieland Stompers

King Georges Dixieland Stompers:

Aage Mogensen, trompet: Aage er en af orkesterets nyeste medlemmer og med Åge har orkestret fået en ny arrangør. Ikke mindst Åges fornemmelse for timing og melodiførelse vil være grundlaget for den fornyelse der vil ske i vort repertoire.

Ole Hvejsel, klarinet- Én af de stabile King Georges’ere med mange år på bagen! Ole er en glad spillemand der udover at betvinge klarinetten elsker at bryde ud i sang.
(Høreværn udleveres mod depositum.)

Aage Hjortshøj, basun: Orkesterets nyeste medlem, men ikke yngste medlem !! Aages rolige og gedigne basunspil passer utrolig flot i vort ensemblespil og at Aage har masse af erfaring skal absolut ikke ligge ham til last.

John Vinter, tuba og bas: Med sit meget stabile spil i rytmegruppen, men også flotte solistiske når dette er på sin plads, må John absolut siges at være en klar forudsætning for at orkestret swinger så flot som det gør. John er en mester på tuba! -

Carsten Thorsbach-Hansen, banjo: Uden Carsten intet King George's, så er det sagt, Der må naturligvis være mange grunde til at sidde på den samme plads i 23 år, én er at Carsten slår en gedigen banjo, én anden og nok så vigtig er Carstens evne til at få hele banden til at fungere uden skrammer og blå øjne!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på King Georges Dixieland Stompers - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send