3 på spil

Gadeorkester, humørmusik og børnesjov

Pris Tre på Spil kr. 7.200,- + transport 3 x 40 min.

MUSIKGØGL
3 PÅ SPIL er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik. Sang fra de friske luftveje. Det er underholdende humoristisk musikgøgl.

HUMØRMUSIK
3 PÅ SPIL kommer med alle tiders Musiksjov. Her er humør- og slagermelodier. Sammenkoblet med lystig gammeljazz swinger og gynger det overalt. Der er sikret fest og humør. Musiksjov for alle.

DEJLIGE DANSKE MELODIER FRA FILM OG REVY
3 PÅ SPIL befinder sig allerbedst midt blandt publikum. Pludselig er der sjovtid. Blæse- og rytmeladeren sættes til, og en hel lille revy eller cabaret begynder. Så er det en afdeling med Gustav Winckler sange eller Kai Normann-Andersen melodier. Det sprudler med dejlig dansk eviggrøn musik, når man er samme med 3 PÅ SPIL.

STREET PARADE OG BØRNESJOV
De tre musikanter træder på jazzpedalen og drøner direkte i folk. Der sker noget når de smøger ærmene op og viser spillemusklerne. Livlig og fornøjelig Street Parade veksler med glad musik og sang. Der er også masser af musik og sjov til børnene. 3 PÅ SPIL er lige hva’ der ska’ til.

TRUT OG TRAL. SPIL OG SPRÆL
TRE PÅ SPIL er tre truttende og trallende spille- og sprællemænd. Ole Mechlenborg spiller swingende flot trompet. Niels Peter Poulsen lægger basbunden på tuba. Niels Dal giver rytme og harmoni med banjoklange. sammen synger de kor til de glade melodier.

Der er god grund til at afbryde fjernbetjeningen og zappe hen og få nærkontakt med 3 PÅ SPIL

3 NISSER PÅ SPIL

tre paa spil- en flot sjov underholdningsbuket med masser af julemusik, sang og go’gas.
- publikum kan glæde sig til et væld af overraskelser. Her er tre truttende og trallende nisse- og sprællemænd, der sætter liv i gaden.
- nisserne spiller mange kendte julemelodier, men de har også lavet nogle nye julelege og julesange, som vil få både store og små i ekstra godt julehumør.
3 NISSER PÅ SPIL er Ole Mechlenborg på trompet. Det lyder melodisk og rigtig smukt. Niels Peter Poulsen lægger bund til musikken med bastubaen. Niels Dal er rytmebokseren på banjo. Sammen synger de kor til de gode melodier. Der sker noget når de tre nisser smøger ærmerne op og viser spillemusklerne.
3 NISSER PÅ SPIL har en pakke klar. I må godt få at vide hvad der er i den. Julemusik. Julelege. Nissesjov for alle.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på 3 på spil - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send