Linie 3 Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje. Booking af show med Linie 3

Linie 3

Show der rykker

Ring til Lykke Music & Events for en pris på booking af show med Linie 3, Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje

Linie 3
Nu kan du engagere Danmarks mest succesrige trio til lukkede jobs.


Linie 3 Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje. Booking af show med Linie 3Vi har nu fornøjelsen af, at kunne tilbyde lave en en forrygende og helt uforglemmelig aften i selskab med Linie 3, når Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje er klar til at indtage scenen ved landets firmaarrangementer og andre lukkede arrangementer (firmafester, konferencer, julefrokoster mv.).

Linie 3 - med det velkendte glimt i øjet fører de tre entertainere på sædvanlig vis publikum gennem et underholdende show, der som altid er bygget op omkring humor og musikalitet i skøn forening. Linie 3' show bakkes op af et seks mand stort orkester.

Publikum er med Linie 3, i hænderne på én af Danmarks absolut største og mest succesfulde entertainment-grupper gennem tiderne. Som sædvanlig giver Linie 3, alt hvad de har i sig for at underholde, charmer e og tryllebinde publikum med deres unikke talentfulde kemi og humor. Showet er et udpluk af Linie 3's mest succesfulde og velkendte evergreens tilsat nyt repertoire anno 2014.

Linie 3 Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje. Booking af show med Linie 3Linie 3’s seneste anmelderroste turnéshow i 2012 og 2013 ’Linie 3 Live’ solgte imponerende 150.000 billetter og optrådte med hele 110 sho ws rundt om i landet .

Det er med stor glæde og begejstring, at vi nu kan tilbyde mulighed for at booke Linie 3 til lukkede arrangementer.

Showets varighed er 45 -50 minutter.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Linie 3 - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send