Specialklassen comedy impro teater Specialklassen comedy impro teater

Specialklassen comedy teater

Specialklassen laver impro teater

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af underholdning med Specialklassen

Specialklassen aktuelle i ny DR2 Impro Comedy serie – Hotel ZimmerFrei  

Danmarks mest toptunede impro comedy gruppe.  Specialklassen består af 3 sindssygt talentfulde komikere der alle er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og one-liners. Rammerne er  sat på forhånd, men hvad der sker inden for de rammer er nyt for hver aften. Det er nemlig publikum der bestemmer og det gør hver show til en ny og unik oplevelse. Det er live-improcomedy, uforudsigeligt og vildt, og uden skæg og blå briller..

Specialklassen optrådte i Zulu Comedy Galla 2011 og var nomineret til Läkerol Talentprisen 2011 og optræder I “Casper & Lars præsenterer” på TV2 I efteråret 2012 sammen med Casper Christensen og Lars Hjortshøj.

Booking af underholdning med Specialklassen

Specialklassen er underholdning på et højere plan som interaktiv show. Specialklassen er Danmarks sjoveste comedy projekt.

Specialklassen teatershowSpecialklassen søger den samme rebelskhed som bl.a. kommer til udtryk indenfor stand-up comedy. Samtidig har de fire improvisationsskuespillere dybe rødder i teatersporten, der er en improvisationsbaseret showform. 

Specialklassen er Danmarks nyeste comedy projekt, og består af 4 unge professionelle skuespillere/komikere, der alle er fantastiske til at improviserer vanvittige scener, figurer og one-liners - her og nu, uden manuskript. I samarbejde med publikum skaber Specialklassen, gennem improviseret teater og musik, en stemning og et hverdagsbillede ud fra publikums ønsker under showet.

I stil med "Hatten Rundt" føres den overraskende og vanvittigt morsomme teaterstil videre med unge kræfter fra den førende danske improscene.

Specialklassen spiller helt ind under huden - lige ind til det sted, hvor overraskelsen, begejstringen og latteren begynder. Men tag ikke fejl. Selvom skuespillerne er dygtige, er der ikke tale om "seriøst" teater på den alvorlige måde. Her er tale om en hurtig showform som hurtigt fanger publikum ind. Rammerne for showet er lagt fast, men hvad der sker inden for de rammer er det publikums indspark der er med til at bestemme udfaldet af. Dette gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

Specialklassen comedy impro teaterSpecialklassen tilbyder en showform som kan tilpasses et aftenshow på en cafe som 2 sæt med en pause ind imellem, og kan desuden nemt tilpasses en firmafest hvor der skal dukke lidt underholdning op. Specialklassen opfører underholdende interaktive shows og gruppen er således helt ærlig omkring tilgangen til et godt show: "Det skal være underholdende!" Lige nu er Specialklassen:


Kasper Le Fevre
- er uddannet fra Det Danske Musicalakademi for 16 år siden, og har derefter optrådt på størstedelen af landets teaterscener.
Kasper har blandt andet spillet med i Les Miserables, Grease, Rent, West Side Story, Annie, Spillemand På En Tagryg og mange flere. I 2005 modtog Kasper en Reumert Talentpris for sin rolle som Sonny i musicalen Grease.
Ud over musicals skriver Kasper til dagligt bla. sammen med resten af Specialklassen på tv satire/comedy og har bl.a. skrevet for Den.11 Time på DR2.

Kasper D. Gattrup
- er uddannet skuespiller i 2003 og har optrådt på et utal af teatre og scener rundt omkring i landet. Han medvirkede bl.a. i Hamlet på Gladsaxe Ny Teater i 2007/2008.
Kasper har igennem, de seneste par år været fast tilknyttet til Teater Play i københavn. Her har Kasper afsluttet en landstourné med sin egen forestilling om Preben Uglebjerg.
Desuden har Kasper i en årrække lavet stand-up og fungeret som konferencier og entertainer - bl.a. på Midtfyns Festival, Samsø Festival og Roskilde Festival

Rasmus Søndergaard:
- er fast ansat skuespiller og dramatiker på Dacapo Teateret. Før sin fastansættelse har Rasmus spillet rundt om i landet i diverse teaterstykker og musicals, alt fra "Hair", "Jesus Christ superstar", "Elivs" "Cyrano" til "stort ståhej for ingenting og denne sommers forestilling "trold kan tæmmes"

Rasmus har en fortid som daglig leder i Teater Fabrikken, og spiller ed siden af Specialklassen også sammen med De Klaustrofobiske Kosmonauter i Odense.

Specialklassen underholdt i oktober 2011 hele Danmark med deres fantastisk show i samarbejde med med Jonatan Spang ved Zulu Comedy Galla-show.
Danmarks mest prestigefyldte comedy-priser blev uddelt da TV 2 Zulu indbød til et storstilet Zulu Comedy Galla-show i Operaen i København.

Se her et uddrag fra dette show:

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Specialklassen comedy teater - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send