Anderes Bircow er midtermanden fra Linie 3

Anders Bircow

Midtermanden i Linie 3

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af underholdning med Anders Bircow

Anders Bircow gir den gas til festen

Anders Bircow fremragende sjov midtermand i Linie 3Anders Bircow er et særdeles veletableret navn i Danmark med kunstnerisk formåen og publikumsappeal af internationalt tilsnit. Først og fremmest er han kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i "Linie3" - et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater.

De har siden hen manifesteret sig som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.

Anders Bircow har tilligemed optrådt i et væld af roller som seriøs skuespiller ved de københavnske teatre, hvor han har gjort sig fordelagtig bemærket.

Anders Bircow er en usædvanlig oplevelse, når han går på scenen som solist med sit guitar - akkompagnement. Overalt formår han at trække fulde huse og begejstre et feststemt publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Stand-up og entertainment er de mest populære former for underholdning, som Anders Bircow er en mester i.

Anders Bircow forstår til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter. Hans one-man-show serveres med charmerende frækhed og et smittende humør. Anders Bircow er også den perfekte toastmaster - midtermanden fra Linie 3.

Efter otte års pause tog Linie 3 igen på landsdækkende turné. Den populære trio vendte tilbage på scenen med premiere i Tivolis Glassal, og herefter kunne hele det danske publikum opleve showet, rundt i landets største byer.

Med det velkendte glimt i øjet førte Linie 3 på elegant vis publikum gennem et underholdende show, bygget op omkring humor og musikalitet i skøn forening. Det hele blev bakket op af Jan Glæsel og hans orkester.

Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje mødte hinanden på Aarhus Teater i 1979, hvor de hurtigt udviklede en særlig kemi og humor sammen. De dannede Linie 3, og debuterede 21. juni samme år med ’Show For Sjov’ på Jacobs BBQ i Aarhus. Der var kun plads til 50 gæster, men tit var besøgstallet næsten det dobbelte.

Igennem årene er det blevet til en perlerække af uforglemmelige, humoristiske indslag. Hvem husker ikke ’Dronningen’, ’Hanne Boel’, ’Lykkehjulet’, ’Sanne Solonumsen’, ’Madonna’ m.fl.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anders Bircow - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send