Thomas Eje

Entertainer af international klasse

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Thomas Eje

Show Show og atter Show

Skuespilleren - entertaineren - komikeren - sangeren og musikeren Thomas Eje er flyvende på scenen, i vandet og i luften.

thomas-eje-solist-linie3Thomas Eje er en gudbenådet skuespiller og entertainer. Hans show foregår i et flyvende, hæsblæsende tempo. Det med at flyve er samtidig hans hobby. Når han sidder oppe mellem skyerne i sit eget Partinavia fly, slapper han af fra det hektiske liv på scenen. Han er helt sig selv i cockpittet med styrpinden l hånden. En anden fortrukken hobby er dykning og dykkercertifikattet bliver flittigt brugt, når Thomas trænger til afveksling fra hans travle liv. Men samtidig kendetegner hans alsidighed som kunstner og valg af hobbies, at han ikke er en mand, som vil begrænses, men kræver udfordringer og afveksling.

Gennem de senere år, har Thomas Eje arbejdet sig op i rækken, som værende en af de største komikere, hvilket blev understreget, da han i november 95 tog springet fra at optræde som solist med pianist til en kæmpeproduktion i Tivoli"s koncertsal. I produktionen medvirkede foruden ham selv : Henrik Krogsgaard's 11 mads orkester, Max Leth, et 70 mands symfoniorkester og 6 dansere. En enig presse kaldte "Thomas Eje show": Et show l verdensklasse. 5 udsolgte shows blev det til, og succesen blev fulgt op med i alt 5 udsolgte shows i Tivolis koncertsal. I august spilledes 8 shows l Falkoner centret, som ligeledes var totalt udsolgt.

"Thomas Eje show" understregede, at Thomas ikke kun er en fremragende parodist, men også behersker de fleste instrumenter og er en forrygende entertainer.Musikken er en vigtig del af hans show. Han blev i en ganske ung alder, af familien udstyret med en fagot og forældrene så gerne, at han gled ind l den klassiske musiks rammer. Pligtskyldigt lærte Thomas noder og truttede lystigt på musikkonservatoriet i Odense. Men han var tiltrukket af unoder, og søgte derfor i 1978 ind på Århus teaters elevskole.

Fra naturens side - og den er lunefuld - er Thomas udstyret med 182 centimeter krop, blå øjne og et hår, der er tæt blond. Han blev født den 15 marts 1957. Han debuterede i 1980 på Århus teater i musicalen "Sweet Charity". Før han forlod Århus teater, blev det til roller i bl.a. "Kirsebærhaven", "Tartuffe", "Nøddebo præstegård", "Stamherren og "Da jazzen kom til byen".

Han har som skuespiller været engageret på Betty Nansen teatret, Folketeatret og Det ny Teater. Samt medvirket i Tivoli- og Hornbæk revyen. Han behersker, som skuespiller alle genre: det er blevet til teaterroller i "Skatteøen" og "Gyngehøvdingen", hvor komikeren er i fokus, til musicalen "Chicago" og opretten "Flagermusen". Utallige filmroller bl.a. "Forræderne", "Tukuma", "Den røde tråd", "I kampen om den røde ko" og "Pigen i gyngen".

Nu er Thomas Eje igen ude med et show, der rummer "high-lights" fra tidligere shows og  naturligvis har mange nye numre på programmet. Alt dette sammen med Jan Glæsels Orkester.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Thomas Eje - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send