2 glade gutter fra Rytteriet Rytteriet sammen

Rytteriet

Comedy på højt plan

Ring til Lykke Music for at booke Rytteriet på telefon:97127811

Snobberne fra Rytteriet: Succes hver gang!

 

Her får du Martin Buch og Rasmus Botoft som komiker duoen Rytteriet. Med alle deres sjove sketches og karakterer, er du altid sikker på at få en god underholdning. Igennem først deres satire radioprogram og senere tv aktuelle på DR2, har de masser af erfaring og er altid topunderholdning.

Showet med Rytteriet

Det er her snobberne, Fritz og Poul optræder som quiz-værter. De går rundt og tager publikum som frivillige deltagere. Der bliver omtalt verdenssituationen  eller skarpe kommentarer til publikum, mens de inddrager de tilstedeværende, uden nogen bliver hængt ud selvfølgelig. De har kun brug for en smule viden omkring din direktør/ven/veninde/kollega osv. Så sætter de fuld gang i det store snobberi. Spørgsmål bliver stillet af snobberne og der plejer at blive delt rundhåndet ud af mærkelige gavekort og andre mystiske ting. Så hold dig ikke tilbage med at fortælle om rejser, biler og hvad i ellers har at oplyse om dem i kender. Jo mere i fortæller, jo sjovere bliver underholdningen. 

Erfaringen er stor

Rytteriet er kendt fra radioprogrammet på danmarks radios P2 og senere i 2010 ved deres premiere på DR2. Det er Martin Buch og Rasmus Botoft der fremviser deres underholdning i topklasse, igennem deres forskellige sjove karakterer.

Vi kender jo alle ”Den lille Gumbas” der blev taget vildt godt imod af hele danmark. Det er Rasmus Botoft, der giver os alle en drømmerejse ”helt ind i sindet”. Hans karakter fik også en stor fanskare på facebook grundet den store succes, med netop denne karakter.

Snobberne, som både Buch og Botoft spiller i forrygende grad, er 2 usympatiske rigmænd. Der bliver gladeligt delt ud om deres tanker om fattige, tykke mennesker, indvandrere og au pair-piger. Med champagne i hånden og hånende latter, kan man ikke lade være med at grine med.   

Men dette er blot en lille del af hele deres repertoire. Vi har Stripper-Jens, Dage med Tage, Reportage med Jørgen Leth, Penis sange, Mor og Datter osv. Der er så mange forskellige indslag, at du ville kunne bliver underholdt i dagevis.  

Awards

Rytteriet har også trukket forskellige awards hjem grundet deres geniale shows og underholdning. Copenhagen TV Festival overrakte dem premien for Årets bedste tv Comedy/Satire show.

De trak også en Robert hjem for Årets korte tv-serie i 2014. Så her har vi virkelig at gøre med nogle af de erfarende og dygte drenge.

Så har du brug for et show i topklasse og fanomonal underholdning, der får latterbrøl og mavekrampe frem, jamen så er det Rytteriet, du har brug for.  Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rytteriet - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send