John & Aage

Skæv og utraditionel humor

Duoen John & Aage leverer et formidabelt show, med retro tendenser fra de glade 80’ere og 90’ere. Skæv og utraditionel humor kan forekomme.

Morsom, skæv og utraditionel humor

John & Aage booking af underholdning via Lykke MusicDuoen John & Aage elsker at komme ud og optræde, og leverer underholdning til alt fra firmafester til private fester. John & Aage er desuden også perfekte til mere bundne opgaver, f.eks. som konferencier.

Hvis der skal være styr på et arrangement, så skal Aage nok sørge for at det sker på bedste vis, mens John laver “rav” i den. Duoen leverer et formidabelt show, med retro tendenser fra de glade 80’ere og 90’ere.

John & Aage er en fantastisk duo, bestående af Morten Lorentzen og Povl Carstensen. De har været kendte siden 1986, hvor de begyndte at lave underholdnings indslag til TV. Deres show blev udviklede sig hurtigt til en parodi på TV, hvor de sendte en række mildt sagt skæve og gakkede udsendelser.

I 1992 begyndte John & Aage at optræde live, her fik de kæmpe succes, og tog derefter ud på en Danmarksturné.

Et arrangement med John & Aage garantere en morsom, skæv og utraditionel oplevelse. John & Aage kan bookes med eller uden egen lyd, lys og scene, og de er også friske på at optræde på engelsk.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på John & Aage - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send