Peter Mygind

Mobning ansvarlighed

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Peter Mygind

Peter Mygind - foredragsholder - skuespiller

Som foredragsholder har Peter Mygind slået sit navn fast ved at tale om mobning:

FOREDRAG: MOBNING, OG SOCIAL ANSVARLIGHED

Peter Mygind holder foredrag om mobningI mere end 12 år har Peter beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed. Har haft Helle Rabøll (mobbeforsker i 17 år på Århus universitet) som inspirator og coach igennem alle årene. Hvis vi styrker fællesskabet er chancen for at der opstår mobning meget lille. Og hvis vi allesammen tager ansvar for vores medmenneskers ve og vel. Et foredrag som tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på, til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab.

Peter referer bla. til Helle Rabølls interventions model som, blev brugt i TV programmerne på DR i 2013 " Myginds Mission" Hvad kan vi selv gøre for at få et bedre fællesskab. Hvordan kan vi bliver bedre til at løse konflikter, og se hinandens forskelligheder som en udfordring, fremfor en modstand. Hvordan kan vi lære at kommunikere på en ikke voldelig måde? Hvordan skaber vi et fælleskab uden , at man vogter på hinanden, uden angst, uden ensomhed ?

Et foredrag som kommer fra hjertet og som Peter har holdt over 350 gange og vil blive ved til med til han bliver 95 

Ud over mobning kan Peter Mygind også tale om:

  • Arbejdsglæder og det gode liv
  • Jeg kunne, hvad jeg ville
  • Unge og vold

Peter Mygind som solist eller konferencier:

Peter Mypeter-mygind-solist-skuespiller-komikergind vandt sin første personlige pris for bedste mandlige birolle.

Det skete i 2009 da TV Zulu Awards gav prisen til Peter for hans medvirken i flimen 'Flammen og Citronen', der også blev kåret til årets film.

Peter Mygind er kendt fra radio og TV med hans mange figurer spændende fra Score Kaj - til vært i programmet "Ud med sproget". Han spiller "Andreas" i succes TV-serien TAXA på DR-TV. Han har medvirket i et utal af film i både TV og på det store lærred - bl.a. i RIGET 1 & 2. Og senest den store succes i NIKOLAJ OG JULIE, som også blev Emmy-præmieret. Han har ligeledes en utrolig morsom hovedrolle i den danske film - Baby Doom.

Peter Mygind er en multikunstner som kan rumme alle genrer - og kan komme ud i alle hjørner af skuespillerfaget. Han er hammer-morsom og har et specielt talent til at improvisere i mulige og umulige situationer - og er pt. en af de mest efterspurgte danske entertainere.

I 1998 modtag han Showprisen fra Spies-fonden, hvor Humørprisen gik til Linie 3 og Musikprisen til Thomas Helmig.

Hans show vil vi ikke komme nærmere ind på - udover at nævne, at der muligvis indgår - en fugl, en tredobbelt butterfly og en trikot - samt at han indfletter meget om den enkelte arrangør i sit program. Det skal bare opleves. Og én ting kan vi love - det er ikke kedeligt.

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Peter Mygind - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send