Foredrag standup komik med hjerte og hjerne

Kasper Nielsen

Komisk interaktivt foredrag

Ring til Lykke Music & Events for et komisk interaktivt foredrag/standup og vær "Fejlbarlig"

“Fejlbarlig”

Komisk og interaktivt foredrag... og noget på hjertet

Kasper Nielsen med det komiske interaktive foredrag FejlbarligI showet og foredraget, “Fejlbarlig”, har Kasper Nielsen en mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon holder Kasper et standup-inspireret foredrag - om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab, arbejdsliv osv. Samt et liv med mere accept af sine fejl og mindre fokus på “det perfekte”. Kasper Nielsens pointer er sjove men har også en refleksiv tyngde, der gør at publikum tager noget med hjem. 

Som noget helt anderledes inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små vanvittigt sjove improvisationer - altid med respekt og kærlig nutching i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring som både coach og improvisations-skuespiller, får han sammen med publikum skabt noget sjovt og unikt. Man mærker hvordan det føles, når fejl bliver en ressource. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Målgruppe:

Showet rette sig blandt andet til studier, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og antimobning som fokus.Varighed: 30-90 minutter (alt afhængig af længden af workshopdelen/interaktion med publikum)

Det mener Kasper 

Virksomheder, politikere og meningsdannere, har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål - hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc.

Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”. Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, ja så vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl, og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”.  Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.

Om Kasper Nielsen

"læg selv puslespillet"

Kasper Nielsen komisk sammensat foredragsholder og standupperKasper Nielsen har gennem de sidste to årtier været improvisations-skuespiller, komiker og coach (han er Cand. Comm. med speciale i improvisation). Han betegnes af mange i comedymiljøet som en af de allerbedste til improvisation på scenen.

Kasper har spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, Torben Kris, Simon Talbot etc. Kasper blev i 2017 kåret som Danmarksmester i impro comedy, og var i 6 år medlem af improgruppen Specialklassen. Han var skuespiller i TV2-programmet, Live fra Bremen. Pt arbejder Kasper på Go Aften Danmark, hvor han spiller den fiktive chauffør, “Tue”.

Kasper har desuden de seneste år haft en tilknytning til Radio 24Syv som vært og komiker i samarbejde med komikeren, Brian Lykke.I 2017 var Kasper hver uge vært på Comedy Zoo i København på Open Mike Improv, hvor han sammen med ukendte og kendte mennesker lavede impro comedy på et ekstremt underholdende niveau.

 


Det siger kunderne om Kasper Nielsen

"Formidling og sjove historier"
Jeg havde hyret Kasper til at komme til pædagogisk dag i vores daginstitution. Dagen var for personalet - pædagoger og pædagogmedhjælpere.

Efter nogle samtaler med Kasper fandt vi frem til, at dagens tema skulle have fokus på: formidling og den sjove historie. Dagen ville være en workshop, hvor Kasper ville bruge sin baggrund som improskuespiller og underviser.
Det blev en aldeles fremragende dag, med masser af læring og gode grin sammen. Alle deltagere syntes, det var utrolig godt, og hver især lærte noget af dagen, både om sig selv, men også om hinanden.
Kasper forstod fuldt ud at fange mine intentioner for dagen og få det formidlet perfekt ud blandt deltagerne.
Derfor perfekt - 6 stjerner.

Anmeldt af Bente Bramming d. 24. januar 2017

Absolut tilfredse
Kasper Nielsen er en komiker, som er rigtig dygtig til at underholde alle slags målgrupper. En af Kaspers særlige evner er, at han er god til at inddrage publikum i sit show.

Vi inviterede Kasper til at underholde cirka 150 erhvervsfolk fra hele Haderslev kommune, og den opgave klarede han genialt. Han var i stand til at få alle til at grine og ikke mindst, så var han rigtig god til at inddrage publikum i sit show.
Vi er absolut tilfredse med Kaspers underholdning og det målrettede materiale, han havde forberedt til dagen.
5 stjerner herfra.

Anmeldt af Jasna Subasic d. 12. september 2016

En rejse gennem humorens land
Kasper bragte under VedstedSøFestival den store scenes publikum med på en rejse gennem humorens land. Ikke blot kunne han fange festival gæsterne med bukserne nede, men også samtidig gøre det så gæsterne følte sig som en del af hele scenen. Kasper er en naturlig del af VedstedSøFestival, og vi glæder os til, at vi også næste år har Kasper som konferencier.

Anmeldt af Lars Løvgren Boisen d. 8. september 2016


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kasper Nielsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send