Tyrolerklang tyrolermusik med sang dans og stemning Tyrolerklang tyrolermusik med sang dans og stemning

Tyrolerklang

Tyrolersteming sang dans musik

Pris kr. 5-7.000,- + transport for ca. 2x45 min.
Også mindre opsætninger kr. 3.900-4.800,- 2x30-45 min.

booking af Tyrolerklang med Tyrolermusik sang dans og stemning

Booking af Tyrolerklang med Tyrolermusik sang, dans og stemning

Tyrolerklang tyrolermusik med sang dans og stemningAlle de gode, kendte sange som »Edelweiss«, »Den Gamle Gartner«, »I sommersol ved Den Hvide Hest« og mange, mange flere er på repertoiret, når »Tyrolerklang« tager ud og underholder med festlig tyrolersang.  

Tyrolerklang tilbyder nogle hyggelige og musikalske timer med tyrolersang krydret med gode historier fra Tyrol, spil på originale tyrolerinstrumenter, fællessang og meget mere.

Tyrolerklang er opbygget som en virtuel rejse til Tyrol for det mere modne publikum. Tyrolerklangs show består af musik og sang krydret med fakta om Tyrol.

Hvis Tyrolerklang skal lave ren underholdning så er det mere sjove historier og oplevelser fra Tyrol. Et billedshow underbygger stemningen og mellem operettenumre, et Mozartstykke på klaver, slagere mm. Tyrolerklang kommer med alle de kendte hit som ”du burde købe dig en tyrolerhat”, ”I sommersol ved den hvide hest” og ”snevalsen”. Til de kendte sange får publikum et sangark, så de kan synge med på de kendte omkvæd.

Publikum bliver involveret ved at deltagerne udvælger én fra hvert bord til at kommer op og spiller med på to numre med gamle instrumenter, som Tyrolerklang har bragt med hjem fra Tyrol. Det skaber meget stemning og giver en aktiv involvering af publikum.

Tyrolerklang tyrolermusik med sang dans og stemningTyrolerklang elsker at skabe hverdag om til fest i sang, ord og tone. Store ølfester med mange meget øldrikkende folk og yngre mennesker egner Tyrolerklang sig ikke så godt til (så skal du booke Cantus el. lign), men de medvirker gerne til en byfest med f. eks en times underholdning. Når Tyrolerklang laver deres tyrolerhow er det normalt 2 gang 45 minutter med en kaffepause i midten.

Der er lagt op til en munter rejse med vuggende valsetakter og glædelige genhør.   Det professionelle band Tyrolerklang består af operasanger/tenor Anders Hald, organist Henriette Hald, trommeslager Tue Linder samt harmonikaledsagelse.

 Video med Tyrolerklang, hvor en kunde fortæller om et arrangement med Tyrolerklang.


Reference fra et show med Tyrolerklang:

Hej Jens.

Lige en tilbagemelding her fra OK-Centret i Egå. 
Vi havde besøg af Tyrolerklang til vores fødselsdagsfest d. 23.10. Det blev en rigtig god fest og vi var meget glade for Tyrolerklangs musik og show. Det fungerede godt, at det var os personale, der blev inddraget i at spille på diverse instrumenter. Beboerne synes det var sjovt.
Vi oplevede, at orkestret havde en god balance i forhold til at gå ud mellem publikum og at stå på scenen.
Rigtigt mange af vore beboere har talt om festen siden, så det har gjort et stort indtryk.
Med venlig hilsen 
Pernille Alstrup Jensen - Fysioterapeut 

Kære Tyrolerklang
Tak for god underholdning til vores julefest. Selv om hovedeparten af beboerne måske ikke så ud som om de var helt med, og
ikke rigtigt gav udtryk for det, synes de alle det havde været en god aften. Der blev sunget Snevalsen på vej hjem fra festen, talt
om festen i dagene efter.
Med venlig hilsen
Preben Wolf Omsorgsmedhjælper

Det var meget hyggelig at have jer til at underholde. Der var en rigtig god stemning meget vellykket rigtig godt med jeres lille pige Leonore, da hun sang Edelweiss. Det bliver ikke sidste gang i får lov til at besøge os. I gjorde det bare så godt, så stor anbefaling herfra.
Anni Philipsen

 

Jul i Tyrol fyldte "Laden" til bristepunktet - Stor succes i Finderup.
- Det er godt nok rigtig længe siden, der har været så mange folk, sagde formanden for Finderup Kirkes menighedsråd, Kjeld Bach, da han afsluttede aftenen på "Jul i Tyrol" i Finderup Lade.
Det var et spændt menighedsråd, der havde kastet sig ud i en ekstra begivenhed i forbindelse med den traditionsrige julekoncert i Finderup Kirke, en koncert der er blevet gennemført i mange år.
Man havde i fællesskab med kirkesangeren i Finderup, Anders Hald, besluttet at arrangere en Tyroleraften i Finderup Lade med musik, historie og ikke mindst sang.
De godt 80, der fyldte Laden til bristepunktet, kom til at opleve en særdeles veloplagt familie Hald, der foruden operasanger Anders Hald bestod af hustruen organist Henriette Hald og to af børnene Leonore på 7 og Gabrielle på 5 år. De to piger sang med af hjertens lyst. Endvidere var en orgelspiller, Søren Lind, samt en trommeslager, Tue Linder, med.
I næsten to timer holdt de tilhørerne i et følelsesmæssigt greb, hvor temaet var egen -oplevelser på rejser til Tyrol. Rejser som havde budt på store musikalske oplevelser. En særlig oplevelse var en tvillingefødsel for 5 år siden i det sydtyske..
Det blev fremhævet flere gange fra scenen, at målet var at kommet i lidt bedre julehumør. Så man sig rundt i salen, så det ud, som dette budskab gik rent ind. En stor aften i Finderup, fortæller Poul Vester i en pressemeddelelse.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tyrolerklang - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send