Klaus & Servants dansktop men også stærk popmusik

Klaus og Servants

De ka' li' det

Pris booking af musik og underholdning

med Klaus & Servants kr. 28.000/38.000 6-7x45 min.

Klaus & Servants danseorkester Klaus StrandholmBooking af Klaus & Servants med de Største Party Hits

De Største Party Hits 60 minutters Festival Show hvor publikum synger med. Det er den unge lyd, der gør, at det seneste Klaus & Servants album NON STOP! – De Største Party Hits kun tre uger efter udgivelsen holdt sit indtog på Top 20 på Danmarks Officielle Salgsliste – listen der ikke lader sig påvirke af sms stemmer, men KUN registrerer stregkoden, når en CD sælges eller downloades mod betaling.

Det, folk tænder på, er totaloplevelsen ved massivt at få pumpet de største Party Hits fra den danske slager verden i luften NON STOP – publikum har allerede døbt albummet ”Verdens Længste Single”. Et hurtigt kig ned over tracklisten afslører numre som ”Den knaldrøde Gummibåd” ”Disco Tango” ”Kald det Kærlighed” ”Danse i Måneskin” ”Vimmersvej” ”Kærligheden brænder” ”De første kær’ster på månen” og fastslår, at NON STOP! – De Største Party Hits – ER den Ultimative fest med sine 70 danske Party Hits. Pris excl. lyd og lys Kr. 28.000,-

Klaus & Servants danseorkester Klaus Strandholm

Men festen behøver ikke at slutte her! Servants spiller gerne til eventuel spisning inden NON STOP Showet – og Klaus & Servants leverer gerne dansemusik efter Showet. Tillægshonorar Kr. 15.000,-

Se video for Klaus & Servants nye CD: 

 

  

Her er booking af musik og underholdning med Klaus & Servants

Klaus og Servants er et af landets ældste orkestre.Klaus og Servants

Denne erfaring bruger gruppen til at levere musik og underholdning i en bred vifte af genrer. De 4 Servants leverer festlig og underholdende diner musik - og når det er tid til, at der skal danses, slutter Klaus sig til.

I løbet af en GALLA AFTEN med alle gruppens nye og gamle hits indflettes en perlerække af sange fra de sidste 40 års popscene i både ind- og udland. Festlige indslag, sjove kostumer og spontane gags gør, at stemningen hele tiden er høj.

Langt de fleste opfordringer, der finder vej op til scenen, bliver taget op - og netop det, at publikum også bliver "hørt", er nok en af de væsentligste grunde til, at gruppen ofte re-engageres.

Det har altid været vanskeligt at opnå succes hos et blandet publikum, men her er tiden virkelig med Klaus & Servants: Alle 60'erne og 70'ernes hits, både gruppens egne og kollegernes, er in hos ungdommen - og da de voksne unge stadig elsker dem, må opgaven siges at være løst, når alle gæsterne på dansegulvet med hænderne oppe overhovedet klapper taktfast og synger højlydt med. Det, der gør Klaus & Servants til noget særligt, er velarrangeret og grundigt indstuderet flerstemmig sang.

Hænderne er oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” – dansegulvet er fyldt!  ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens K&S serverer hit på hit på hit – sange fra deres 60’er album ”Do You Still Remember”, danske perler fra deres mangeårige CD produktion iblandet nye internationale hits, latin amerikanske rytmer og lidt Country & Western.
Der er virkelig tale om en bred musikalsk vifte – veloplagt og humoristisk serveret!

Under spisningen og inden dansen, laver Klaus & Servants gerne et af deres kendte indslag, hvor de går ned fra scenen og synger med publikum mellem borderene. Se denne video og kom selv i stemning:

 

 

Temafester

Da det er blevet meget populært at arrangere temafester, har orkestret valgt at lægge eftertryk på alsidigheden. Repertoiret er derfor udvidet med et større udvalg af 60'er, Latin og Country & Western numre, således at orkestret kan opfylde stort set ethvert ønske en festarrangør måtte have vedrørende en temafest. 

Så hvad enten opgaven er:

Klaus og Servants           Klaus og Servants

Klaus og Servants            Klaus og Servants

...så passer Klaus & Servants

Det måtte ske!
Allerede under optagelserne til Musikbutikken i januar sidste år var det aktuelle emne: Det ku' vel nok være sjovt at indspille en 60'er CD med alle de gode sange, som har været fast inventar på repertoiret, lige siden Klaus & Servants toppede hitlisterne i midt-7o'erne med deres "Do You Remember" LP.

Mange har lige siden efterlyst en efterfølger med K&S versioner af de populære sange fra poppens ungdom. I samråd med Finn Reiner - direktør for RECA - blev en buket af de mest populære sange udvalgt - og alle voksne pop interesserede, som kan lide at føle sig unge, vil glæde sig til at få danseskoene på, når de hører Cotton Fields, Glad All Over, Just One Look, Bye Bye Love, That'll Be The Day, Sugar Sugar, You Wanna Dance, Living Doll etc. - helt tro mod de gamle originale versioner, med en lyd der holder i det nye årtusinde.

Specielt har glæden ved at lave denne CD været stor, fordi gruppen musikalsk og vokalt set har kunnet virkeliggøre alle de ideer og drømme, som var teknisk umulige for 30 år siden. Udover at "drengene" selv har haft det rigtigt sjovt med indspilningerne, ser det ud til, at de, der har lyttet lidt med inden udgivelsen, den 27. marts, spår CD'en succes. Et par af branchens tunge drenge har følgende kommentarer:

Når man er vokset op med musikken fra 50'erne og 60'erne, så har man selvfølgelig et helt specielt og nært forhold til netop den. At Klaus og hans Servants også nærer denne særlige kærlighed til de medrivende og iørefaldende sange fra dengang, er man ikke det mindste i tvivl om, når man lytter til "Do You Still Remember". De gamle hits bliver fremført med stilsikker sans og spilleglæde - og selv om de nye versioner hist og her har fået en "ansigtsløftning", så er de på alle måder tro mod de originale udgaver. Enhver med svaghed for 60'ernes melodiøse musik må overgive sig og hurtigst muligt finde en partner - dansegulvet kalder! (Keld Heick.)

- - og vi har lige netop fanget Hans Otto Bisgaard på en mobiltelefon (Vi undskylder den lidt dårlige lydkvalitet - men der er høj 60´er musik i baggrunden) : "Ja - jeg ville også gerne skrive et par rosende ord om den nye cd, men jeg har ikke tid lige nu. Jeg har ikke været af dansegulvet, lige siden "smagsprøverne" kom. Men hils drengene og sig: Det lyder herligt. Nu har de jo altså også øvet sig en hel del år ...  Undskyld - nu spiller de "DO YOU WANNA DANCE" - og her blev forbindelsen pludselig afbrudt!!
For at indikere, at der er tale om en "forlænget arm" af succes albummet fra 70'erne har den ny CD fået cover titlen "Do You Still Remember" - og det kan der vist ikke herske nogen tvivl om, at publikum vil nikke bekræftende til, når Klaus & Servants spiller op til 60'er bal.

Klaus & Servants – ny spændende CD!

”GuitarKult” er en instrumental hyldest til the Guitar Heroes.

CD’en indeholder store hits fra dengang pop og rock var en revolution – ”Apache”, ”Walk Don’t Run”, ”Diamonds”, ”Kontiki” og ”Last Date” blot for at nævne nogle få.
Albummet blev udgivet til download hos TDC Play en måned før udgivelsen af den fysiske CD, og det nåede helt op på en 23. plads blandt samtlige – både danske og internationale – album. P4 har været flittige til at spille singlerne regionalt – og Jørgen Mylius har heller ikke holdt sig tilbage i ”Eldorado”.
Ud over genudsendelser fra medvirken i TV Charlie udsendelser, hvor især sangen ”1964” fra albummet ”I dag og i morgen” var i fokus, blev en helt ny single – ”Hva’ ska’ der med i en sang?” – præsenteret i dette års aktuelle udsendelsesrække.
Desuden bliver ”Hvem skal holde om dig i nat”, ”Lille lærke”, ”Du er mit liv” og ”Juliane” ofte ønsket af publikum – både ude på spillestederne og i radioen.
På live-fronten gi’r det virkelig stemning, når K&S går rundt blandt publikum med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter. Nærhed, humør og ”duet” med publikum er noget folk tænder på. Så når dansen skal i gang, er æggene lagt!
Målrettet indsats gennem mange år gør, at man til en aften med Klaus & Servants altid oplever publikum med hænderne oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” – dansegulvet er fyldt! ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens K&S serverer hit på hit på hit – sange fra deres ”Beach Party” album og deres 60’er album ”Do You Still Remember”, danske perler fra deres mangeårige CD produktion iblandet internationale hits.
Også på koncertscenen markerer K&S sig med en humørfyldt musikalsk rejse gennem et halvt århundredes pophistorie, hvor der især fokuseres på de helt store hits fra poppens guldalder.
Der er virkelig tale om en bred musikalsk vifte – især præget af flotte vokalarrangementer – veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.
De ka' li' det - og det er simpelthen grunden til, at Klaus & Servants år efter år holder sig på toppen, når det gælder populær musik til enhver festlig lejlighed.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Klaus og Servants - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send