Klassens Tykke Dreng

Croon og Comedy

Pris Klassens Tykke Dreng kr. 20.000/30.000 + transport 1x40 min.

Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng:
Er blandt de mest succesfulde entertainere i Danmark.

De 2 unge mænd har siden 1998 spillet sig ind i hjerterne på mange en dansker.

Hvorfor Klassens Tykke Dreng?
Kedelige bands kan godt være gode bands, men sjove bands er bare federe! Og derfor opstod Klassens Tykke Dreng.

Hvad spiller Klassens Tykke Dreng?
Showet er en blanding af musik og stand-up, deraf navnet "Croon & Comedy", og indeholder alt lige fra Elvis  over Melodi Grand Prix - til Backstreet Boys, alt sammen i den helt uimodståelige og improvisatoriske Klassens Tykke Dreng-stil. Repetoiret er stort og bredt, og derfor kan de underholde alle slags publikummer!. ALLE !

Klassens Tykke Dreng er altid indstillet på at indgå i en dialog med kunden / arrangøren for at sikre fælles forståelse af opgavens indhold. Showet indeholder ikke "perverse", super platte eller racistiske indslag..det er simpelthen ikke deres stil.

Hvad skal publikum lave ?
Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Showet forløber altid i en kærlig tone, og publikum bliver altid revet med !

Hvor har Klassens Tykke Dreng optrådt ?
Klassens Tykke Dreng har optrådt ved utallige firma jobs, og blandt de offentlige arrangementer kan blandt andet nævnes : Tivoli Plænen,  EM-2000, Skanderborg- , Langelands - , Midtfyns - og Roskilde Festival. De har desuden medvirket i en række TV programmer på TVDK, DR, TV 2 og TV 3, bla. deres eget TV-show i 6 afsnit på DR i år 2000, og senest "Hit med sangen" & "Robinson Ekspeditionen 2002".

Show på Engelsk !
Klassens Tykke Dreng har ved flere lejligheder.. og med stor succes, optrådt på engelsk hos diverse firmaer i Danmark, Norge, Holland, Sverige, Frankrig, England og Belgien!

Utraditionelt og Fantastisk.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Klassens Tykke Dreng - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send