Michael Deutsch

Magi ud over alle grænser

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Michael Deutsch

michael-deutsch-solist-trylleri

Danmarks første internationale illusionsshow, med illusionist og tryllekunstner Michael Deutsch,

der op til flere gange er kåret som nordisk mester og placeret blandt Europas bedste.
Michael Deutsch kan som en af de få tryllekunstnere begå sig inden for alle genrer i magiens verden - comedy magic, stand-up, close-up og great illusions. Alt sammen mestrer han i en grad, der kan tage pusten fra de fleste.
Michael lader også gerne udvalgte firma-produkter indgå i et specielt dedikeret show, samt evt. lave sit show med engelsk tale.

Walk-Around magic
Perfekt indslag ved receptioner, selskaber, messer og udstillinger.

Michael Deutsch bevæger sig rundt blandt gæsterne og stående tryller han med mønt, kort og folks ejendele. Samtalen sættes i gang og folk rystes sammen.

Close-up-magic
Meget intim trylleri, Fingerfærdighed er en vigtig egenskab i close-up-magi. Alt sker for næsen af den nærmeste publikum, her sker miraklet. Sjovt, selv for den, som ikke kan lide trylleri
Michael Deutsch går fra bord til bord eller, der hvor gæsterne er.

Stand-up-magic
Elegant, stilfuldt og med glimt i øjet lader Michael Deutsch nogle af gæsterne medvirke, som en del af showet. til stor morskab for de tilstedeværende. ( Ingen gøres til grin ).  Trylleri når det er bedst.

Showet kræver ingen scene eller større pladsforhold. Showet tilpasses stedet muligheder. 15 " 70 personer.


Illusion-show
Her er Michael Deutsch Danmarks Illusionist. Den eneste i landet, som kan tilbyde et trylleshow i international klasse. Op til 2200 gæster. 

michael-deutsch-solist-trylleriSpecial Magic
Michael Deutsch og firma/virksomheden finder sammen ud af, at sammensætte et show, hvor også virksomhedens produkt kan indgå.

Skal et nyt produkt præsenteres f.eks. en ny bil, helikopter, firmaets bus eller en tankvogn præsenteres. Så kan dette lade sig gøre. Michael Deutsch er den eneste i Danmark, som har erfaringen inden for store illusioner.

Michael Deutsch´s erfaringer benyttes af mange fra dansk pop, rock musik og teater verden.

Magi på nettet, over mobil telefonen.

Eksempel: Michael Deutsch har et kort ( kun et kort i en kort æske ) en tilfældig gæst ringer fra en tilfældig telefon ( egen eller andens telefon ) til en person som gæsten enten kender eller blot ringer op til. Denne person i den anden ende af røret bliver bedt om, at tænke på et kort. ( dette kort der tænkes på ) bliver nu sagt højt og det er det samme kort som var lagt i kortæsken fra start.

Tv-reklame ideer hvor næsten alle produkter kan kædes, sammen med en tryllekunstner og herved have en dobbelt effekt.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Michael Deutsch - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send