Nykøbing Falster Garden

- Vinder af DM '99

Pris Nykøbing Falster Garden kr. 1.200/5.000 + transport 4-40 pers. 1x60 min. (dog 4 pers. 1x20 min.)

Nykøbing Falster Garden optog

Nykøbing Falster Garden består af 40 velspillende, friske, musikglade piger og  drenge i alderen 10 - 24 år, som udgør et tambourkorps og et brass band.

Nykøbing Falster Garden har ca. 50 arrangementer om året i Danmark, og  garden har også optrådt i Norge, Tyskland, Finland, Polen, Ungarn, Spanien,  Tjekkiet, Luxemborg og Belgien.

Garden optræder i flotte blå og hvide uniformer. Repertoiret er stort og alsidigt   og indeholder populære march- og koncertmelodier for tambourkorps og brass   band.

Til byfester, sport/kulrturarrangementer, jubilæer, indvielser og til alle festlige   lejligheder, hvor arrangøren ønsker et festligt indslag, bestilles garden til at   optræde med koncert, tattoo eller musikoptog.

Nykøbing Falster Garden har i 1999 vundet Danmarksmesterskabet for by-garder og gardens tambourmajor  Jacob Nielsen er Danmarksmester.  Garden har desuden i de senere år hjemtaget en hel del præmier ved  forskellige nationale og internationale konkurrencer. Nykøbing Falster Garden - et festligt indslag fra Sydhavsøerne

I julemåneden optræder garden i rød-hvide bluser med nissehuer - efter de 40 musiknisser går 10 nisser, som deler pebernødder ud samt et lysende juletræ, som trækkes af 2 nisser.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Nykøbing Falster Garden - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send