Århus Pigegarde

Jyllands største garde nu også med drenge

Pris Århus Pigegarde / Aarhus Garden kr. 1.500/3.950 + transport 7-50 piger. Tattoo eller optog.

Århus Pigegarde

Århus Pigegarde hedder i dag AARHUS GARDEN

Uniformen er en tro kopi af Den Kongelige Livgarde, der er givet speciel tilladelse af Kong Frederik IX til at bruge den i Aarhus Pigegarde.

De ca. 30 velspillende piger og drenge i alderen 9 – 20 år, som i dag udgør byens ældste garde. Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden har gennem de seneste år skabt stemning over hele verden.Århus Pigegarde er nu Aarhus Garden med både piger og drenge

Når Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden trækker op i Europa, USA, Canada, Israel eller Taiwan fungerer de uniformerede piger og drenge som et dansk visitkort midt i det fremmede.

Når Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden bølger blåt og musikken giver genlyd mellem husene så er det Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden der trækker op som de har gjort det siden Jyllands største pige garde blev stiftet i 1955.

I 2007 ændredes navnet fra Aarhus Pigegarde til Aarhus Garden, da der blev lukket op for at drenge også kunne indmeldes.

Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden spiller et varieret repertoire, hvor både marcher, moderne musikstykker, filmmusik, Disney klassikere og populærmusik indgår. Garden leverer både koncerter og marcher, og begge dele er en stor oplevelse.    
 
Aarhus Pigegarde - Aarhus Garden orkester og fanfarekorps underholder ved mange forskellige mærkedage som fx. fødselsdage, jubilæer, sølvbryllupper, studentergilder og i mange andre festlige anledninger.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Århus Pigegarde - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send