Skive Garden

Skive Garden laver festligt optog og flot tatoo Booking tlf. 97

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Skive Garden

Skive Garden flot optog og tatoo til enhver festlig lejlighed

Skive Garden blev startet i 1964 under navnet "Corps Tattoo" med undertitlen Skive Pigegarde.

Skive Garden startede som en såkaldt Børnehjælpsgarde, men der var stor interesse og et ønske om at oprette en permanent pigegarde.

Denne ide blev ført ud I livet I kraft af danselærer Preben Lykke og Frida Christensen.

Der er gennem årene sket en del forandringer med Skive Garden. Tidligere var der en twellersgruppe på 8-10 medlemmer, et officerskorps på ligeledes 8-10 piger og 4-6 politiofficerer. I dag tæller Skive Garden ca. 40 medlemmer, hvoraf de 30 er i uniform.

Uniformerne har også gennem årene ændret udseende. I 1970 var der behov for nye uniformer og til børnehjælpsdagene samme år fremtrådte Skive Garden første gang I de nu kendte uniformer.

På en ekstra ordinær generalforsamling i 1997, blev det vedtaget at optage drenge i Skive Garden, og ved denne anledning fik garden navneforandring til Skive Garden "Corps Tattoo". Den 1. oktober 1997 blev de første drenge optaget i Skive Garden og den 4. maj 1999 kunne Skive Garden således præsentere de første drenge I uniform.

Skive Garden består i dag af piger og drenge i alderen 9-26 år.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Skive Garden - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send