Swing Slingers

11 mand med swingende tryk på

Pris Swing Slingers fra kr. 18.000 til kr. 25.000 + produktion 2x45 min.

swing-slingers

"If you ain't got the swing, you ain't got a thing" lyder det fra det 11 mands store swing orkester, Swing Slingers. Og swinger gør Swing Slingers, med et hæsblæsende og fandenivoldsk show leverer orkestret rå og uforfalsket swing musik tilsat en god gang rock-abilly, jive og jump, så publikum inviteres til en swing om med saft og kraft, for Swing Slingers kan med garanti få danseskoene ud på gulvet.

I de senere år er swing musikken fra 30'erne og 40'erne atter blevet trend. Fra USA og England har swing feberen bredt sig til Europa og Skandinavien, nye swing klubber er skudt op og swing dansen, jitterbug, jive og lindy hop, er ved at få tag i ungdommen. Swingpjatterne er tilbage dresset op i strutskørter og zoot suit og klar til at indtage dansegulvet.

Med sofistikerede arrangementer, hæsblæsende riffs, fræsende rockguitar og iørefaldende vokal serverer Swing Slingers et fantastisk repertoire bestående af klassikere som Louis Primas Jump, Jive an Wail, Louis Jordans "Caldonia", Glenn Millers "In The Mood", Cab "Heidiideidiideidiihoo" Calloways "Minnie the Moocher" og frem til de moderne swinghits "Nosey Joe" Brian Setzer, "Mambo Swing" Big Bad Voodoo Daddy, "Zoot Suit Riot" Cherry Poppin" Daddies og "Walk between the Raindrops" Ray Gelato Giants.

swing-slingers

Er man ikke vild med at danse, hvilket er stort set umuligt, når Swing Slingers byder op, er dette swing orkester underholdende, en fryd for øjet i deres swing suits og two-tone sko og fornøjelige at lytte til, eventuelt med en dry martini eller en whisky "straight up" i hånden.

Men der må danses for som Duke Ellington sagde, "It don't mean a thing, if it ain't got that swing".Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Swing Slingers - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send