The Beatophonics

Fed 60'er nostalgi

Priskr. 12.000 - 20.000,- 2x45 min. for booking af The Beatophonics Fed 60'er nostalgi

Her er booking af musik med The Beatophonics. Det er nostalgi med tråd - altså pigtråd. 60'er rock'n roll som vor mor husker det

Elektrisk guitar, backbeat, sved, melodisk og catchy rock ’n’ roll og masser af energi er hovedingredienserne i det scenarie som The Beatophonics skaber.

The Beatophonics Fed 60'er nostalgi booking af The BeatophonicsThe Beatophonics føler sig næsten som været nedfrosset siden 1963 og nu optøet og genopstået som tidens fedeste coverband. Således er stil og lyd fuldstændig som tilbage i starten af 60'erne, hvor Peter Belli og alle de andre huserede i Danmark mens Beatles tog sig af resten af verden. Med ægte kærlighed til de tidlige 60’eres beatmusik, eller på dansk ”pigtråd”, leverer The Beatophonics autentisk merseybeat under de præmisser som den blev skabt da rock ’n’ roll musikken fik en europæisk identitet. Navne som Johnny Kidd & The Pirates, Gerry & The Pacemakers, tidlig Beatles, The Animals, The Hitmakers og The Defenders er blot nogle af de bands, hvis materiale The Beatophonics prøver kræfter med. De tre musikere er alle rutinerede og travle folk på den danske rockscene. Sanger og guitarist Søren Koch spiller med Tim Christensen, Michael Falch & Boat Man Love. Sanger og bassist Rasmus Schrøder med bandet Fjell, mens trommeslager og sanger Flemming Koch har en fortid i Kick The Kangaroo. Sammen udgør de også ¾ af Beatles tribute bandet - Beat The Meetles.

The Beatophonics UDGIVER DEBUTSINGLE

The Beatophonics udgav derres debutsingle i april 2013.Beat/pigtårds-nørde-retro bandet The Beatophonics har udgivet deres 7" debut single "Poison Ivy" med "I Can Tell" på B-siden. Begge de to titler er optaget under dogmet "1963". Du kan ikke høre forskel på The Beatophonics nye single og så de første skiver med The Beatles.  Stilen, lydden ja hele konceptet er det samme. Derfor er The Beatophonics så populære, fordi hele deres koncept synes så virklighedstro, og dedikeret. Denne første single fra The Beatophonics røg ind på en 1. plads på Top Charlie listen.

Tro mod konceptet, gør The Beatophonics som den gennemsnitlige beatgruppe anno 1963: singledebuterer med to ikke-selvkomponerede titler. En beat udgave af det Lieber/Stoller-komponerede Coasters 1959 hit "Poison Ivy" som var et hyppigt kopieret nummet blandt britiske beat og rhythm and blues grupper i start-60érne.

Så skal du have mere end almindelig gang i Beatles-støvlerne, og drømme dig tilbage til den rebelske ungdom i starten af 60'erne, så er The Beatophonics det helt rigtige koncept. Slå på tråden for booking af The Beatophonics og du får en aften med tråd.

 Video med The Beatophonics

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på The Beatophonics - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send