Sir Henry

Let´s Go med de go'e gamle

Pris på musik og underholdning med Sir Henry & His Butlers kr. 25.000,- 4x45 min.

Her er booking af musik og underholdning med 60'er bandet Sir Henry and his butlers

Sir HenrySir Henry & His Butlers er det eneste pigtrådsband fra 60´erne, der har spillet kontinuerligt gennem alle årene. Orkestret blev dannet i 1964 og begyndte samme sommer et engagement på restaurant Place Pigalle på Dyrehavsbakken. Dette, og et senere engagement i Hit House, blev  starten på det pigtrådseventyr, som Sir Henry repræsenterer.

Eventyret begyndte med landeplagen Lets Go, som var nummer 1 på både den danske og den svenske hitliste. Derefter fulgte en række hits som Beautiful Brown Eyes, Camp, Annie Got A Date, Hucklebuck, Hi Di Hi Ho og helt op i 80´erne Juicy Lucy.

Camp, som var en international bestseller, der solgte i nærheden af 1.000.000 eksemplarer, blev komponeret af Ole Bredahl. Sammen med Tommy Seebach, som var med i bandet fra 1965 til 1977, stod han for bandets  sangskrivning. Det skal også nævnes, at Ole Bredahl i 1991 deltog i det Danske Melodi Grand Prix med kult-klassikeren Med Eksprestog Til Kina.    De mange år på banen har gjort Sir Henry til et træfsikkert band, når det gælder om at få folk ud på dansegulvet til et 60´er arrangement. I dag har Sir Henry foruden et kæmpestort repetoire fra den tid også taget en række nye, dansksprogede numre med. Mange af de nye numre har været præsenteret i Top Charlie, og de er alle er skrevet af Ole Bredahl.

En aften med Sir Henry begynder med en tur gennem 50´erne og 60érne. Så følger bandets egne hits og tilsidst kommer de nye, dansksprogede sange, som er ligeså dansevenlige og iørefaldende som de gamle kendinge. Vil man ha´den ægte vare, professionalisme, humor og musikalsk indlevelse, skal der stå Sir Henry på plakaten!

 

Sir Henry and his butlers var 60´ernes store navn!

Musiklivet er sjovt – med et godt publikum !

SIR HENRY & HIS BUTLERS bliver aldrig for gamle til at spille for egen generation og generationerne efter – for 60’er musikken går aldrig af mode !

- Det er ikke et hårdt liv at være musiker – det er et sjovt liv !
- Det er sjovt og dejligt at være med til at underholde folk, give dem en god oplevelse, og fornemme fra scenen, at der sker noget på dansegulvet. At folk kan lide de, vi leverer, og lever med i det.

Ole Bredahl, bedre kendt som Sir Henry, er sammen med His Butlers, veteranen af veteranerne i 60’er musikken. Dette viste Sir Henry til fulde på pladeprojektet og turneen med Peter Belli og Rock Nalle. Rent faktisk startede Ole Bredahl helt tilbage i 1963. Så når han i dag står på scenen, og giver den hele armen med ”Beautifull Brown Eyes”, ”Annie Got A Date”, ”Camp” og ikke mindst ”Let’s Go”, så er det ikke påtaget nostalgi – måske for den yngre generation – men ikke for musikerne, og heller ikke for det trofaste publikum.
Det er MUSIKKEN !
- Vel har der været en udskiftning i bandet, men musikken er den samme. Og vi kan alle sammen lide den musik. Ellers var vi nok ikke blevet ved, siger Sir Henry.

SIR HENRY & HIS BUTLERS er det ældste eksisterende danske ”60’er band” – 36 år på bangen og still going strong. Det er flot klaret.
- Men det er også kun fordi, vi alle er vilde med at spille, og det gør vi omkring 100 dage om året. Specielt er det dejligt, at de der var jævnaldrende med os, da vi startede, er vores trofaste publikum. Men mere dejligt er det, at deres børn også kan lide vores musik – nostalgi eller ej !

SIR HENRY & HIS BUTLERS har med de skiftende besætninger indspillet et utal af LP’er, som det hed dengang, og nogle CD’er, som det hedder nu. En ny er undervejs med både danske og engelske tekster. Men stadig den samme gode musik…….
-hvorfor lave om på tingene, når det nu går så godt !
Ole Bredahl er beskedenheden selv, når han bliver spurgt om, hvorfor det er gået så godt – selv om der i midten af 70’erne opstod en ”pause” for den slags musik.
- Vi spillede bare videre. Og det har senere vist sig at give resultat. For 60’er musikken kommer aldrig til at gå af mode. Det er noget alle generationer kan lide at lytte til, danse til og hygge sig med.

Sir Henry & His Butlers er i dag:
Ole Bredahl: Bas +  sang
Erik Bjerre - Gitar + vokal
Poul Christiansen - Trommer + vokal
Niels Christensen - Keyboards, harmonika, gitar + vokal.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sir Henry - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send