The Cliffters

40 år på toppen

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på The Cliffters

 

Efter mere end 40 år er The Cliffters nu mere populær end nogensinde.

l 1961 udgav The Cliffters den første plade " How Wonderftil to know " der efter kort tid blev nr. l på Top 20 listen.

Inden for de kommende år indtog The Cliffters pladsen som landets førende popgruppe med utallige koncerter og TV optrædener. Dette var flere år før The Beatles gennembrud, men gruppen mærkede allerede dengang teenagernes idoldyrkelse og hysteri. Ikke mindst ved de mange tourneer i de øvrige nordiske lande, Norge, Sverige og Finland fik man bekræftet at musikken var international. På det tidspunkt var der i Europa kun 3 kendte grupper inden for samme stil, nemlig The Shadows, The Spotnicks og The Cliffters.

The Cliffters plader blev udsendt over det meste af verden, og ikke mindst i Japan og øvrige lande i det fjerne Østen var der enorm interesse for musikken. I mere end 30 år har The Cliffters modtaget pladelicenser fra denne fjerne del af verden.

The Cliffters popularitet blev i 1978 yderligere bekræftet ved en koncert i København sammen med "opfinderen" af Rock'n roll Bill Haley and his Comets. The Cliffters har i øvrigt givet koncerter med internationale navne som Pat Boone, Frankie Vaughan og Cliff Richard.

The Cliffters forsanger Johnny Reimar startede allerede som 10 årig med at spille klassisk guitar, men i 1958 deltog han i Oslo ved en nordisk rockkonge festival sammen med sit orkester. Allerede nogle år efter blev The Cliffters grundlagt med trommeslageren Jan Pedersen i spidsen.

Johnny Reimar hører i dag til landets populæreste kunstner med et pladesalg på mere end l mill. og med fast TV program der sendes hver lørdag på landsdækkende TV.

I 1987 fik The Cliffters et enormt come back ved en optræden i det berømte Tivolii København. Tusinder af "gamle" fans var mødt op og takket være en " 60'er " bølge fra udlandet var en stor del af fanskaren helt unge mennesker.

Siden har gruppen toppet sin karriere ved mere end 150 koncerter om året, og efterspørgslen er så stor, at der er engagementer mere end et år frem i tiden. Også uden for landets grænser er der bud efter The Cliffters. Siden 1991 har gruppen hvert år givet koncert i Thailand.

Den meget iørefaldende musik fra 60'erne som The Cliffters repræsenterer, har fået en enorm renæssance i hele verden, og dette giver den populære gruppe lejlighed til at give koncerter uanset landegrænser. The Cliffters musik er international og meget tyder på, at de kommende år vil give gruppen muligheder for at bevise dette.

 The Cliffters er efter en længere pause, igen begyndt at tage enkelte job ind. Ring og hør nærmere.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på The Cliffters - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send