Bo Schiøler & Skavankerne pensionist generationen

Bo Schiøler & Skavankerne

Pensionist generationen

Bo Schiøler & Skavankerne er et band som laver fantastisk musik og stemning. Målgruppen er 50+ men det betyder ikke at alle andre ikke er velkomne. Kom med til en fest med god musik.

Bo Schiøler & Skavankerne

Bo Schiøler 72 år og god musikMusikstilen er - Dæmpet Rock, Jazz, Blues, Singer-Songwriter, Folk og Blide Ballader.

Bo Schiøler er 72 år, han er forsanger og ophavsmand til bandet, “Bo Schiøler & Skavankerne”. Bo har været huspoet og komponist for børn og unge fra Vesterbro Ungdomsgård i 44 år. Nu er Bo talerør for en ny generation - denne gang hans egen pensionist generation.

Målgruppen er 50+ - men dette betyder ikke and andre ikke er velkomne til koncerterne. Både familier og unge kan være med til en fantastisk koncert, som måske kan give viden, samt fjerne nogle fordomme om pensionist generationen.

Det bliver sjovt, festligt, alvorligt og anderledes! Det er en koncert hvor Bo Schiøler også vil fortælle nogle historier, med guitar og livslang erfaring, fyldt med følelser og refleksioner. En god kombination af høj humor og dyb alvor.

Bo Schiøler har fået flere priser og hædersbevisninger, og senest er han blevet udnævnt til intet mindre end Ridder af Dannebrog.

Bandet

Bo Schiøler - Guitar og vokal.
Jens Muhlig - Guitar og vokal.
Lennie H. Jakobsen - Vokal.
Ronny Birch Holm - Keyboard.
Jens Birkedal - Bas.
Christian Winding - Trommer og vokal.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bo Schiøler & Skavankerne - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send