The Jitterboys

Guitar i bedste Cliffters-stil

Pris The Jitterboys kr. 13.000/17.000 3x45 min.

the-jitterboys

The Jitterboys har  forstærket besætningen væsentligt,

idet guitaristen Steen Hansen er tiltrådt. Steen har indtil fornylig været fast medlem af The Cliffters, og har med sit enestående talent skabt den kendte og respekterede "Cliffters Sound" inspireret af nogle af verdens tørste guitarhelte som Hank B. Marvin, Chet Atkins, Les Paul, Scotty Moore, Albert Lee samt vore egne Jørgen Ingmann og Mogens "Django" Petersen.

The Jitterboys kan derfor præsentere hele to topklasse guitarister, idet Erik Bjerre fra 89 til 99 spillede leadguitaren i det gamle 60´er band The Rocking Ghosts. Erik er samtidig fast mand hos Sir Henry, og "tilkaldevikar" hos Cliff Gentle & The Phantoms m.m.fl.. Erik har i 60´erne styret både leadguitar og leadvokal i orkestre som Coke og Vannis Aften, og med sin powerfulde rock´n roll stemme tager han sig af hovedparten af
vokalarbejdet.

Trommeslageren Poul Christiansen, som også er fast mand hos Sir Henry, tager sig af resten af leadvokalen, og udgør sammen med bassisten Søren Engel en bundsolid rytmegruppe. Søren er samtidig fast mand hos James Rasmussen, og har fra 60´erne og frem været rytmefast ankermand hos Voces, Delta Blues (& Cross) Band, Anne Grethe, John Mogensen revyen m.m.fl.

Alle mand tager aktivt del i de gennemarbejdede korarrangementer, og man hører tydeligt de mange års musikalske erfaringer, når The Jitterboys "trykker den af". The Jitterboys lægger afgørende vægt på den autentiske lyd, og repertoiret består af velkendte vokalhits og udødelige instrumentalhits fra navne som: Gene Vincent, Eddie Cochran, Buddy Holly, Carl Lee Perkins, Chuck Berry, Elvis Presley, Neil Sedaka, Cliff Richard og The Shadows, The Beatles, The Rolling Stones, The Seachers, The Swinging Blue Jeans, The Animals, Hermans Hermits, Manfred Mann, Spencer Davis Group - og alle de andre som gjorde 50´erne og 60´erne til en fantastisk spændende og uforglemmelig periode i musikhistorien.

The Jitterboys formår med en smittende spilleglæde og musikalsk entusiasme, at formidle den velklingende og iørefaldende musik. Når showet kører, er det fuldstændigt som "at være der selv", og man føler sig hensat til 50´ernes amerikanske dancehalls, The Swinging London, og de københavnske klubber Hit-House, Jomfruburet, Karussellen og Place Pigalle i de glade dage i 60´erne.

Når The Jitterboys er på scenen, er der garanti for gennemarbejdet dansevenlig musik til twistere, jitterbuggere, sjæler-hængere, op-og-ned hoppere, flippere og alle andre, der har brug for god gedigen musik til en glad aften.

The Jitterboys indspillede i Marts 2000 en særdeles vellykket demo CD med 13 udvalgte numre fra live-repertoiret, som alene sælges af orkestret. Der er tale om en blanding af egne kompositioner og gamle hits, med garanteret fem-stjernet udbytte for alle elskere af uforfalsket guitar-twang med den helt rigtige sound.

Glæd dig til at høre et 50´er og 60´er band med internationalt format, The Jitterboys!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på The Jitterboys - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send