Arosia Jazz Band

45 år og still going strong

Arosia Jazz Band Pris kr. 9.500/14.000 3x50 min.

Jazz band med krudt i

 

Arosia Jazz BandEn spæd start 'Way Down Yonder" på det hotte jazz-sted Paname, hvor Arosia Jazz Band startede som "Århus Fodvarmere" i 1958 viste sig at være kimen til succes.

Erfaring og fed musik

Fra at være fodvarmere er bandet nået helt op til de fineste øregange og kan med stolthed fejre 45 års jubilæum.

AROSIA........af mange kaldet "Århus Byorkester" startede helt tilbage i efteråret 1958 som "Århus Fodvarmere"  med ganske unge musikere, der havde lysten og spillegejsten indenfor den traditionelle jazzgenre.

I jazzens "guldalder-periode"  i 70'erne og 80'erne voksede orkestrets popularitet betragteligt, og man havde gæsteoptræden af  kendte navne som Mezz Mezzrow, Gene "Mighty Flea" Connors, Wild Billy Davidson, "Champion" Jack Dupre - for lige at nævne et par stykker.

Fra at være fodvarmere er bandet nu nået helt op til de fineste øregange.Orkestret er ikke "tro" overfor en bestemt stilart, men spiller de numre, der passer til humøret og situationen, og bliver ofte kaldet Danmarks svar på Dutch Swing Collage Band

Modtaget priser

I 1999 modtog orkestret Dansk Musiker Forbunds "Fatter-pris", og  "Kulturprisen 1999" fra Århus Amt.
Orkestrets 7. CD "Alley Dog"  roses af mange anmeldere som det bedste der indtil nu er udgivet af Arosia
Efter de samme anmelderes mening har orkestret nu den mest homogene sammensætning nogen sinde, og spilleglæden er da heller ikke til at tage fejl af !

Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Arosia Jazz Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send