Kansas City Stompers

Jazz og dansemusik i høj kvalitet

Pris Kansas City Stompers kr. 2.800/4.000 pr. person 4x45 min.

Kansas City Stompers

Kansas City Stompers

Når Kansas City Stompers skriver, at det er "Rolls Roycen blandt danse-, show- og underholdningsorkestre", er det på baggrund af en udvikling , der startede i 1951 og med årerne skabte den bredde og rutine, som orkestret i dag besidder.

Det er bl.a. jazz på højt plan.

Som et af de mest spillede orkestre i Danmarks Radio, med mange TV-shows og over 25 LP plader og mere end 200 engagementer om året, har de høstet de erfaringer, der skal til for at følge Deres ideer, løse opgaven og opfylde Deres ønsker på alle måder. Som arrangør kan De selv bestemme størrelsen af orkestret, vælge solist da Kansas City Stompers arbejder som et modulsystem, hvor man kan bygge til og trække fra, alt efter Deres behov, specielle ønsker og økonomi.

De mange års erfaring, de gode professionelle musikere og kunstnere samt de mange kombinationsmuligheder, betyder at De og Deres gæster i selskab med Kansas City Stompers, vil få en oplevelse med kvalitet, De med glæde og tilfredshed vil tænke tilbage på. Det er kunden der bestemmer, men Lykke Music & Events og Kansas City Stompers står gerne til tjeneste med råd og vejledning. Kansas City Stompers får i alle størrelser fra 3 til 15 personer
.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kansas City Stompers - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send