Henrik Volf Band

Ulvetid

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Henrik Volf Band

henrik-volf-vulf-band-ikast-booking

"Jeg har leget med min højre hånd" lyder det fra titelnummeret Ulvetid!!!!!". Om det er computermusen eller hvad det nu er Henrik Volf har gang i med sin højre hånd, må stå til læserens egen fantasi, guitaren bliver i hvert fald spillet godt og grundigt af på det nye album ULVETID.

CD'en udkom i dec. måned 1999, og efter et rekord stort lokalt salg må det siges, at Volf Band efterhånden har fået rigtigt godt fat i det midtjyske. "Ringene breder sig, og vi kommer hele tiden længere og længere ud, og vi har aldrig før solgt så mange CDer lokalt, som denne gang, fortæller Volf. Det er fedt at folk har taget så pænt imod den nye stil, hvor sangene er mere poppede og teksterne er danske".

Små rokeringer er der sket i orkestret, - den gode gamle charmedreng Michael Nielsen er tilbage på bas og bandet er tændt som aldrig før. "Vi spiller numre helt tilbage fra Walkin` That Road fra `92 , Backyard som vi udgav i 95, men selvfølgelig bliver koncerten spædet op med nogle af tidens fede kopinumre, og vi brænder for at komme i gang," fortsætter Volf.

henrik-volf-vulf-band-ikast-booking

Volf Band består af:
Mads Jensen - guitar/vokal
Ulrik Nilsson - trommer
Michael Nielsen - bas
Henrik Volf - vokal/guitar.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Henrik Volf Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send