Tom Christensen forhørsleder foredrag Rejseholdet Et liv blandt mordere

Tom Christensen efterforsker foredrag

Afhøringens kunst

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Tom Christensen efterforsker foredrag

 

Varighed: Ca. 1½ time inkl. spørgsmål
Teknik: En projektor, lærred, PC’er og en trådløs mikrofon.

 

Tom Christensen har brugt 29 år af sit liv som efterforsker i Rejseholdet.
Tom Christensen blev en af landets bedste til at få forbryderen til at tilstå.
For Tom Christensen blev det en hel lidenskab at opnå disse utrolige tilståelser.

Tom Christensen forhørsleder foredrag Rejseholdet Et liv blandt mordereTom Christensen brugte også en ganske særlig teknik, som han i dette foredrag også vil kommer nærmere ind på. Det var mange forskellige forbrydelser Tom Christensen havde med at gøre, men Toms hovedområde var drabsmænd, hvor han skabte mange en tilståelse.
Tom Christensens særlige teknik bestod bl.a. i allerførst, at skabe tillid mellem ham og den afhørte/mistænkte. Herefter kunne Tom Christensen så begynde at tale om selve sagen med den afhørte. Tom Christensen løfter sløret for den psykologiske, tålmodighedskrævende og intense boksekamp, som finder sted i afhøringslokalet og giver et enestående indblik i det tillidsforhold, som opstår mellem afhører og den mistænkte, ligesom han fortæller om nødvendigheden af at lægge alle fordomme til side og finde ind til mennesket bag forbrydelsen. Nogle af de tiltalte har ligefrem bedt om at komme til at tale med Tom Christensen og ingen andre.

Tom Christensen arbejdede som kriminalassistent og efterforsker fra Rigspolitiets Rejsehold. Dette foredrag bringer tilhørerne ind i en anderledes, lidt uhyggelig men for de fleste en utrolig spændende og ganske ukendt arbejdsområde, som også kan være morsomt og underholdende. Tom Christensen har ikke bare oplevet det mest utrolige - han er også den, der kan fortælle historierne, så de står lyslevende for øjnene af tilhørerne.  Tom Christensen har været med i efterforskningen af mere end 125 vanskelige drabssager i årenes løb, så han har prøvet og oplevet det hele, som overgår enhvers fantasi.

Tom Christensen har fået mordere til at tilstå og røbe detaljer om de mest forfærdelige forbrydelser. Ingen blandt Rejseholdets efterforskere har tilbragt så meget tid sammen med forbryderne som Tom Christensen. Tom fortæller om sin drivkraft, sine utraditionelle arbejdsmetoder og erfaringer samt de moralske dilemmaer, han har stået over for i sin tid som afhøringsleder. Vi kommer ind i afhøringslokalet sammen med forbryderne og Tom Christensen, en af landets mest erfarne afhører. Herfra skal vi forsøge at forstå, hvordan man får mennesker til at røbe deres allerinderste hemmeligheder og blive klogere på, hvad der adskiller en ikke-morder fra en morder. Tom Christensen har således tit grædt sammen med modere

Hvem husker ikke drabet på 12-årige Mia Teglgaard Sprotte fra Benløse ved Ringsted? - eller Ghazala-æresdrabssagen fra Slagelse i 2005? - Tolnesagen i Hjørring? - Spankingdrabet i Randers? - for slet ikke at nævne Tøndersagen, med faderens misbrug af sine 2 små piger?

Tom Christensen forhørsleder foredrag Rejseholdet Et liv blandt mordereTom Christensen fortæller som efterforsker om de mange fantastiske sager – også dem han egentlig helst vil glemme. Her får du også indblik i, hvordan et efterforskningshold arbejder og hører om det teamsamarbejde, der er helt afgørende for sagens opklaring.

I oktober 2011 udgav Tom Christensen en bog, som han synes skulle hedde ”Afhøringens kunst”. Bogen blev skrevet af en såkaldt ghostwriter og forlaget syntes at titlen skulle være ”Han fik moderne til at tilstå”Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tom Christensen efterforsker foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send