Stiig Wæver Virksomhedskriminalitet

Stiig Wæver

Tidligere PET agent

Et foredrag med Stiig Wæver er både underholdende og tankevækkende. Stiig Wæver arbejder dagligt under radaren i ind- og udland, og er blandt Danmarks førende og mest anerkendte sikkerheds- og efterretningseksperter. 

Stiig Wæver tidligere PET agent

Stiig Wæver Foredrag om kriminalitet i verdenenStiig Wæver arbejder dagligt under radaren i ind- og udland, og er blandt Danmarks førende og mest anerkendte sikkerheds- og efterretningseksperter.

Stiig er uddannet hos politiet, og hos PET har han optrevlet bandekriminalitet, menneskehandel og bekæmpet terrortrusler. I en årrække har Stiig været bosiddende i Kina, her var han privat sikkerhedskonsulent for store danske og internationale virksomheder.

Stiig Wæver er en fremragende taler, og hans foredrag er engagerende og bygger på personlige og professionelle erfaringer. Han har ekspertise i en lang række af emner, så her er der garanti for at der er noget for enhver.

Foredragsemner
Sikkerhed på verdens dagsordenen, terror, korruption, industrispionage, kildehåndtering, kopivarer, bandekriminalitet, corporate security i ind- og udland og konkret Kina, virksomheds trusler, IT-kriminalitet, infiltrering, rejsesikkerhed, sikkerhedsforståelse og risici.

Her er der en del at vælge mellem, og det er bestemt ikke noget som er kedeligt når Stiig Wæver fortæller om det.

Foredrag med Stiig Wæver

Bedrag - Fiktion eller virkelighed?
I dette foredrag, som tager udgangspunkt i TV-serien “Bedrag” afslører Stiig Wæver virkelighedens kriminalitet i erhvervslivet igennem case eksempler og anekdoter. Hvordan kan kriminelle aktiviteter opspores og afværges? Og hvorfor opstår de?

Foredraget handler om økonomisk kriminalitet, korruption, industrispionage, kidnapning, overvågning, afpresning og kulturforskelle.

Industrispionage er mere udbredt end man skulle tro, selvom danske virksomheder generelt ikke udtaler sig om det, og nogle ligefrem spiller med deres fremtid. Stiig Wæver kommer med barske realiteter, når han engagerer og interagerer med publikum og sine erfaringer. Stiig kommer med afslørende detaljer med fængende beskrivelser af, hvordan det kan gå helt galt, samt hvordan det kan afværges.

Publikum bliver draget med ind i kriminalitetens verden, gennem stærke beretninger om underholdende og overraskende kriminelle episoder og forløb.

Virksomhedskriminalitet

Kriminelle aktiviteter i dagens moderne virksomheder, fra medarbejderen og helt op til direktøren. Fristelser, faldgrupper, adfærd, ambitioner og grådighed, samt mange andre styrende faktorer.

Dette er et foredrag om udbredte kriminelle aktiviteter og hvordan det overhovedet kan ske, samt hvordan det afdækkes, forebygges og spottes. Kriminelle og forebyggende metoder, fyldt med underholdende og tankevækkende anekdoter og historier. Her kommer publikum helt ind under huden på kriminel virksomhedsadfærd.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Stiig Wæver - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send