Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør

Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør

På kanten af livet med Per Larsen

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør

Per Larsen - foredrag

 

Per Larsen foredrag tidl. chefpolitiinspektørPer Larsen - tidligere chefpolitiinspektør, og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt. Per Larsen er Københavner med stort K, der er glad for at kunne fortsætte med at arbejde for den by han holder af, selv om han nu er holdt ved politiet.

Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Snart 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer. Per Larsen vil også løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegade-bande sagen. Per Larsen blev således sammen med Ove Dahl for Københavns Politi hvad deres gode kollega Hans Jørgen Bonnichsen blev for PET og som Niels Brinch nu er for TV2, nemlig kompetente og populære offentlighedspersoner.

Per Larsen er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedelig, men der imod interessant, spændende og frem for alt et vedkommende og humoristisk foredrag.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp – nemlig kampen mod kræft. Per Larsen fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han så konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen har nået at sprede sig. Per Larsen kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet. I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og i 2011 blev han vicepræsident, efter fodboldspilleren Ebbe Sand. I 2012 blev Per Larsen formand for Børnerådet.


Det siger kunderne om Per Larsen:

Hej Karen

Tilbagemeldingerne har været gode, og der var flere der tilkendegav, at det var inspirerende at høre Pers oplæg.
Selv synes jeg, at det var en fornøjelse at planlægge oplægget med Per, der desuden leverede et interessant og spændende oplæg.
Det var tydeligt at mærke Pers mange års erfaring med emnet fra hans tid i Politiet og indgående kendskab til bl.a. Hafnia Hallen.
Oplægget modsvarede forventningerne og indeholdte flere interessante pointer krydret med en god portion humor og selvironi.

Med venlig hilsen
Leonore Lee Krarup Belling
Kultur- og Fritidsforvaltningen  København

Hej Jens
Det gik rigtig godt, og han er dog et livstykke uden lige, men meget på hjertet
Der var 135 til foredraget, så det var ganske fint.

Venlig hilsen
Fur Bryghus
Danni Boysen

Kære Karen

Hold da op hvor havde vi en dejlig aften. Ca. 90 personer kom og lyttede til Pers fortællinger og der var både alvor og høj latter i salen. Jeg har været flere steder i byen siden og alle steder bliver jeg mødt med meget positive tilbagemeldinger. Det er så godt og skaber sådan en god og positiv stemning.

Og som Per sagde da han skulle begynde på 2. del – Ja I må undskylde, at jeg afbryder jer – men hold da op hvor I snakker!

Vil du hilse Per mange gange og sige tusind tak for et dejligt foredrag.

Mange hilsener fra De Aktive Kvinder i Løkken

Inger Stuhr

 

Den 7.november holdt Per Larsen foredrag i Sydfyns Seniorklub. Et spændende foredrag om hans liv og arbejde. Et foredrag som var præget af alvor, men også krydret med humor – at Per Larsen var gammel Vesterbrodreng fornægtede ham ikke. En mand som på trods af sine sygdomsforløb, har bevaret et positivt livssyn, et stort engagement og brænder for de ting han nu beskæftiger sig med. Rigtig meget god respons fra medlemmerne. 

På bestyrelsens vegne
Ulla og Connie

Hej Jens Lykke!
Jeg var meget tilfreds – fantastisk aften med Per Larsen.

Med venlig hilsen
LOF Næstved

Hej igen Jens 
Hermed en lille beskrivelse af en dejlig aften med Per Larsen her i Familie og Samfund i Karise. Vi var rigtig godt tilfreds med at have Per Larsen på besøg. Da han trådte ind af døren, var det, som om solen skinnede omkring ham. han har en god udstråling. Per Larsen talte om sit liv ,og om hvad han her arbejdet med , og hvad han laver i dag, meget spændende, og underholdende. Vi er 90 medlemmer, der var 90 tilhører denne aften, Der er kommet mange gode tilbagemeldinger af aftenen. Det er virkelig en mand i kan anbefale.

Venlig hilsen
Familie og Samfund Karise

Hej  karen
Uha, det gik rigtig godt. Fantastisk foredrag med Per Larsen. Fantastisk foredragsholder. Knap 200 personer havde vi inde. Og det lød til at folk synes det var rigtig godt. Han snakkede fra 19.30 til 22.10 med en pause på 15 min. så det kan vi bestemt ikke klage over. Vi var ovenud rigtig godt tilfredse, og vi har kun ros til Per Larsen. Flink mand, helt nede på jorden :O)

Mvh. Foreningen Gårslevhallen

Hej Karen
Det var virkelig godt det er vi rigtigt glad for at vi valgt Per Larsen. Vi har kun stor rose til ham. Han gjorde det fantastik og det er noget vi kunne find på at gøre en anden gang.
I skal også have en stor ros for jeres måde at være på. Der går ikke langt tid fra man har skrevet til jer før der er svar fra jer af.

Med venlig hilsen
Grænge beboerforening

Kære Karen Wulff Lykke
Det var alletiders aften, han fortalte så levende, og vi kunne grine af hans mange oplevelser. Per Larsen talte i 3 timer kun afbrudt af en kaffepause. Der kom 84 pers. hvilket var meget flot. Vi kan kun anbefale andre at få ham som foredragsholder. Mange kunne lære noget af hans positive livssyn, og gode humør.

Med venlig hilsen
Tårup Foredragsforening

Kommentarer til Per Larsens oplæg i Institut for Ledelse og Forvaltning:

 • Kanon formidler - med humor og gode historier, som vi alle kan relatere os til.
 • Fantastisk oplæg, med afsæt i den virkelige verden.
 • Meget god og levende formidler
 • Super, super godt.
 • Per Larsen er en god formidler. Han forstår både at få deltagernes fulde opmærksomhed, fordi han også er sjov, livlig og interessant og spændende at høre på, og han formår bare at rive folk med i sit oplæg. Stor cadeau til Per Larsen for et godt og spændende oplæg.
 • Inspirerende oplægsholder
 • Ren underholdning
 • Fantastisk oplæg og god formidler på en sjov, alvorlig og positiv måde.
 • Per Larsen er den fødte formidler, og er god til at få tingene ned på jorden. En fantastisk formidler.
 • Det var fantastisk. Per Larsen forstår virkelig og formidle oplægget meget spændende
 • Per Larsen's helt klare fordel er, at han er en suverænt god formidler
 • Helt befriende med et oplæg uden slides. Meget inspirerende og tankevækkende pointer.
 • Super godt emne og god fremlæggelse
 • Per Larsen er en formidabel formidler og fortæller og et utrolig levende menneske.
 • Rigtig god og sjov til at fortælle fra den "virkelige verden"
 • Inspirerende, dem der har brug for at kalde sig ledere, ikke god lederstil. Per Larsen har været leder uden at skulle bekræftes i det kan man høre, men med respekt for sine "kammerater", og deres arbejde. / Kunne have hørt på ham i dobbelt så lang tid, halv time for lidt.
 • Per Larsen kan jo bare det der, og kunne være forsat hele dagen...
 • Per Larsen var superinspirerende at høre på og man skulle bare overføre hans budskaber til egen hverdag.
 • Dette oplæg kunne godt have været længere, da Per Larsens oplevelser i arbejdslivet var meget spændende at høre på.
 • God og morsom formidler
 • Fantastisk inspirerende oplægsholder:-)
 • Entusiastisk og vældig underholdende - ingen tvivl om at Per Larsen kunne fortælle mange gode historier
 • God og meget engageret formidler med stor selvironi
 • Per Larsen er meget inspirerende og "fanger" straks folks opmærksomhed.
 • Fantastisk menneske og formidler af sit budskab. Meget givtigt budskab der i den grad kan bruges i praksis :)
 • Per Larsen er spændende at høre på og hans historier også spændende.

Kære Karen,
Det var et fint arrangement ifølge Lene, som var kursusleder.
Per havde salen i sin hule hånd og der var efterfølgende mange positive tilkendegivelser fra publikum.
Alt i alt en rigtig god aften 

Mange hilsner
AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk

Hej
Det var fuldstændigt perfekt og jeg har ikke hørt andet end ros fra deltagerne.
Vil du hilse Per Larsen og sige tak for sidst.

Med venlig hilsen
Bente Vinberg

Hej Karen
Vi var yderst tilfreds med Per Larsen det var til 10 stjerner. Derfor sender jeg med vort referat fra eftermiddagen.
Mange venlige hilsener

PVK Philips Veteran Klub Käthe Sørensen

Referat fra en foredragsaften med Per Larsen:

Per Larsen fortalte med entusiasme om hvordan Blekingegadebanden var opstået som en gren af Gotfred Appels kommunistiske gruppe, hvordan den blev holdt under observation af PET og hvor fantastisk dygtige banden var til at holde sig på afstand af enhver form for beviser for, hvad de i virkeligheden lavede af kriminalitet. Banden planlagde i alle detaljer deres røverier og skrev drejebøger til dem; de tog ingen chancer, og opstod der blot den mindste afvigelser fra drejebogen, så stoppede aktionen.

Man talte ikke med hinanden i telefon og man levede, selv efter de store røverier, et helt normalt familieliv og ingen brugte af de penge, som blev røvet. Pengene gik alle til PFLP - Folkefronten til Palæstinas befrielse.

Efter postrøveriet i Købmagergade, hvor en betjent blev skudt og døde, tog politiet alle midler i brug for at finde beviser på bandens aktiviteter, men først i sidste øjeblik og kun ved at et medlem kørte galt og mistede synet, fandt man frem til bandens lejlighed og det enorme lager af stjålne våben, nye drejebøger om påtænkte røverier og i det hele taget de beviser, som kunne fælde og fængsle bandens medlemmer. Men hvem der skød og dræbte betjenten blev aldrig bevist, og der blev derfor ikke dømt en enkelt eller hele banden som gruppe for mordet.

Per Larsen fortalte med både humor og ironi om, hvor dårligt politiet havde været forberedt til mange aktioner, hvordan aktivisterne ofte vidste besked om politiets planlagte aktioner, og først da ungdomshuset på Jagtvej den 1.marts 2007 tidligt om morgenen og ved hjælp af helikopter blev ryddet, fik man virkelig overmagten ved at hemmeligholde planlægningen ind til sidste minut. De følgende dage var præget af uroligheder og ødelæggelser, hvor over 714 personer blev anholdt.

Efter små to timers spændende, levende og meget underholdende foredrag sluttede Larsen, og mange interesserede tilhører fik svar på deres spørgsmål. Formand Käthe takkede på klubbens vegne Per Larsen for et blændende godt foredrag og kokken Johnny havde straks den forlorne hare klar, så alle kunne gå mætte og tilfredse hjem.

Hej Karen,
Du må meget gerne hilse Per Larsen mange gange og takke for hans fantastisk flotte optræden.
Jeg har fået utallige tilbagemeldinger fra aktionærerne med store roser til Per.
I øvrigt et helt igennem fantastisk menneske ;-)

Bjarne Elmelund Nielsen
Direktør Spar Nord


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Per Larsen

Klik på foto og download i fuld størrelse.

Per Larsen pressefoto 4 Per Larsen pressefoto 3

Per Larsen tidl. chefpolitiinspektør Pressefoto1