Rasmus Tantholdt booking af foredrag TV-journatist korrespondent Rasmus Tantholdt booking af foredrag TV-journatist korrespondent Rasmus Tantholdt booking af foredrag TV-journatist korrespondent

Rasmus Tantholdt

TV-reporter i krigens frontlinje

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af foredrag med Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt er kendt som en af vore mest populære Tv-reporter. 

Rasmus Tantholdt TV-reporter foredrag booking Rasmus Tantholdt er altid opsøgende og lidt anderledes i sin journalistik. Det resulterer i nogle meningsfyldte og tankevækkende indslag i TV og har gjort Rasmus Tantholdt til en efterspurgt foredragsholder.

Rasmus Tantholdt fortæller bl.a. om de etiske dilemmaer, han oplever verden over. Rasmus Tantholdt søger altid at give oplevelserne perspektiv og indhold. Han researcher på bedste vis, finder de rigtige mennesker at interviewe. Rasmus Tantholdt har derved den bedste baggrund og dokumentation for sine historier. Rasmus Tantholdt begiver sig dog ikke af med politiske analyser, men afdækker historien og foreskriver fakta.

I 2011 var Rasmus Tantholdt dog involveret i det politiske spil, hvor daværende forsvarsminister Søren Gade’s spinddoktor Jacob Winther angiveligt lækkede fortrolige oplysninger til Rasmus Tantholdt.

Når Rasmus Tantholdt er ude med sine foredrag, har han en stor erfaring og masser af oplevelser at trække på. Rasmus Tantholdt kan således sprede sig over mange forskellige emner og indslag. Med sin behagelige og ligefremme optræden er Rasmus Tantholdt afholdt og respekteret.

Rasmus Tantholdt så dagens lys i Århus for 46 år siden i 1973. Han blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i år 2000 og har lige siden arbejdet som Tv-journalist. Rasmus Tantholdt blev for alvor kendt i medierne da han startede op som korrespondent fra det urohærgede Mellemøsten.

Her i 2019 vil et foredrag med Rasmus Tantholdt være alt fra krigsskuepladser, hungersnød, piratkapringer til naturkatastrofer og narkotika- og menneskesmugling.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rasmus Tantholdt - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Rasmus Tantholdt

Klik på foto og download i fuld størrelse.

Download pressefoto af Rasmus Tantholdt