Mek Pek Party Band

Pekabillys Partyband Habasutterne

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Mek Pek Party Band

mek-pek-partyband-solist-danseorkester

Mek Pek Party Band er et band der kan sætte gang i enhver fest.

Bandet består af en blæsersektion, 2 korsangerinder, en storsvingende rytmegruppe og selvfølgelig Mek Pek.
Ikke et øje er tørt, og ikke et ben står stille, når Mek Pek trykker den af med hits som "Check min mambo" "Pigen og trompeten" eller "Lille frk. himmelblå"

Pressen skrev bl.a. om CD'en "Pekken passer":
"For pokker, hvor er det gjort med stor charme, og med masser af detaljer. Det rammer partynerven lige der, hvor det gør allermest godt.

Bemærk at Mek Pek også kan engageres som:

 

MEK PEK & THE DEBITORS:

 50'er rock 'n' roll, med gulvbas, 2 guitarer og trommer.

Mek Pek & Habasutterne:

Mek Pek og Habasutterne

Igennem hele sin karriere har energiske og myreflittige Mek Pek været et uhøjtideligt og humoristisk indslag på den danske musikscene. Med forbilleder som Elvis Prestley, Prince og ikke mindst Dirch Passer har han skabt sin egen musikalske niche, og han dyrkede således rap-musikken længe inden den slog igennem her til lands.

Mek Pek Band har samlet de bedste sange fra "Pekkens" lange karriere og peppet dem godt og grundigt op, så de holder den dag idag.
Både gamle og nye Mek Pek fans kan være med, når bandet ruller sig ud I hits som: "Pigen & trompeten", "Ska-beat", "Klappekonkurrencen", "Åh abe", "¹Rapperkonen", "Lille frk. Himmelblå", "Habba habba zoot zoot" m.fl.

Bandet består, udover Mek, af sangerinden og percussionisten, Lene Nørgaard, GNAGS guitaristen Mika Vandborg, Bassisten Allan Nagel, der også spiller med Poul Krebs, Keyboardspilleren Kristian Lassen og Jens Daugaard på trommer.

Der er lagt op til et show med masser af Energi og humor, trompet og helte guitar, en storsvingende rytmegruppe, hvor der er plads til at lege med forskellige genre, fra 50¹er Rock¹n¹roll til Rap, Caribiske rytmer og soul.

MEK PEK'S ÅH ABE SHOW:
Forygende børneunderholdning, med sange fra bl.a. "Åh abe" pladerne. Både som soloshow og med orkester.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mek Pek Party Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send