The Beat Birds Sweet 50's and cool 60's

The Beat Birds

Rock'n Roll der swinger

Ring til Lykke Music & Events for tilbud på booking af

musik og underholdning med The Beat Birds rock'n roll

Sweet 50's and cool 60's

The Beat Birds - 4 rockende piger

Pigeband 60'er rock'n roll sætter gang i festen

Her er de rigtige piger, som forvandler enhver fest til mere end meget gang i den. The Beat Birds er 4 sprudlende kvinder, der spiller fed 50’er/60 ́er Rock’n Roll, med nerve, kant, humor og glæde, så dine ben flyver hen over dansegulvet.

Med flotte kostumer og et heftigt sceneshow er The Beat Birds et oplagt orkester til enhver fest, firmafest, julefrokost, bryllupsfest, jubilæumsfest o.l.!

The Beat Birds repertoire er en cool blanding af de bedste numre fra en tid, hvor sangskriverne rystede masser af superhits ud af ærmet. Masser af kendte pop og rocknumre, som de fleste kan skråle med på. 

De to frontfigurer Guitaristen Louise Nathansen og sangerinden Lene Strøyer fra orkestret ”Pistacie”, har spillet landet tyndt til firmafester, kræmmermarkeder, Tuborg tour og Hyttefadet & Pakhuset i Skagen, hvor de om sommeren lagde publikum ned aften efter aften. 

De to garvede show-kvinder, Louise & Lene, har samlet et fedt orkester med nyt musikalsk drive. De fortsætter retro-show stilen og leverer forrygende musikalsk underholdning man ikke kan undgå at danse til.

The Beat Birds med sangerinde der rockerDe to frontfigurer guitaristen Louise Nathansen og sangerinden Lene Strøyer fra det forhenværende showband ”Pistacie” har samlet et fedt orkester med Sanne Unruh, trommer ("Miss B’Haven") og Annette Bork, Bas/vokal ("Gasoline").

The Beat Birds spiller swingende 50’er/60´er musik med nerve, kant, humor og glæde, så dine ben flyver hen over dansegulvet. Repertoiret er en cool blanding af de bedste pop og rock´n roll numre fra en tid, hvor sangskriverne rystede masser af superhits ud af ærmet.

The Beat Birds - Sweet 50's and cool 60's

 


 


Det siger kunderne om The Beat Birds 

Hvad er et kræmmermarked uden The Beat Birds? Hos Børnehjælpsdagen har vi kunne nyde godt af The Beat Birds år for år. Om solen skinner eller det regner har de hver gang lagt teltet ned og ikke mindst baren. Når markedet åbner kommer de første spørgsmål; Hvornår kommer pigerne i år? De er bare for fede - på den gode måde. Vi kan på det varmeste anbefale pigerne, I får meget for pengene.

Venligt hilsen - os fra baren og Børnehjælpsdagen

The Beat Birds 4 utrolig musikalske piger som har et fantastisk underholdende show, og som flere af vores gæster sagde da de gik hjem, hvorfor har I dog ikke haft de piger noget før. Det er en gruppe, som vi ikke er bange for at lave kontrakt med igen.

Musikskolens Venner Stenløse Finn Nykjær

Stor tak for en super flot indsats i går aftes, alle tilbagemeldinger bekræfter vores egen mening, at I var den helt store succes for vores party. At holde et dansegulv så fyldt i så lang tid må bekræfte Jer i, at det bare var en alle tiders performance I leverede.

Trine & Fredrik Rosenørn-Lehn

Jeg har engageret The Beat Birds ved flere forskellige lejligheder, til Jægersborg Allé Kulturdage, til fest i min erhvervsklub og senest til eftermiddags-event på Gallerie Knud Grothe på Jægersborg Allé. De fire velspillende piger iklædt flotte 50’er kjoler når langt ud over rampen med deres festlige og humoristiske show og den fede 50-er-60er musik. De har virkelig god kontakt til publikum, og potentielle kunder har ofte spurgt til bandet og prisen.

Knud Grothe


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på The Beat Birds - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af The Beat Birds

Klik på foto og download i fuld størrelse.

The Beat Birds pressefoto1 500x613 pix