Mette Frobenius

Kvindelig komik med bid

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud

"Jeg vil være kulturminister" ... 

Mette FrobeniusMette Frobenius er sit eget livs direktør. Hun ved hvad hun vil, og hun går direkte efter bolden; Mette har gennemslagskraft på scenen og i sit liv.

Mette Frobenius er 35 år, uddannet erhvervsjurist på Handelshøjskolen med speciale i presseetik, men har siden 1993 levet af at underholde. På få år har hun slået sit navn fast som etableret komiker, med især tunge erhverskunder som speciale. Dem der kræver skræddersyet, professionel underholdning. Derudover er Mette Frobenius meget brugt som konferencier, når en hel dag skal kædes sammen af en skarp og underholdende vært. Endelig skriver Mette Frobenius fast i Tidens Kvinder samt i fitness bladet "WO". Hun var tilbage i 1995 opvarmer på "Husk lige Tandbørsten" og holdkaptajn på "Ugen der Gak", som afløser for Mette Lisby. I 1999 var hun vært på DR programmerne "Gæt og Grimasser" samt "To fag frem".

"Spring ud i det"
Foredrag om kommunikation og personlig fremtræden. Hvordan kommer man fra erhvervsjura til underholdningsbranchen" For Mettes vedkommende var det nærmest et tilfælde, og absolut ikke noget der var planlagt. Til gengæld har det vist sig, at det var det rigtige. "Jeg har altid vidst, at jeg ville gøre min uddannelse færdig. Men da jeg først havde stået på en scene, var jeg solgt". Mette Frobenius fortæller om den lidt bratte indføring i komikkens verden, og kommer med gode og praktiske råd om, hvordan man trænger bedre igennem i en større forsamling. Desuden er foredraget et kærligt spark bagi - en opfordring til engang imellem at vælge de veje, man ikke kender, men som bare ser spændende ud. For som hun siger: "Hvorfor være bange for at løbe hovedet mod en mur. Hvem siger det er muren der holder."

"Hvor går grænsen"
Et foredrag om presseetik - og mediernes udvikling i Danmark. Hvor langt rækker ytringsfriheden?. De fleste har en opfattelse af, hvad der er rigtig og forkert. Og medierne ved udemærket godt, hvornår de går over stregen. Dette foredrag gennemgår den lovgivning der eksisterer på området: Grundloven, Straffeloven, Medieansvarsloven og reglerne for Pressenævnet. Desuden lægger foredraget - fulgt af en "tipskupon"med 13 spørgsmål - op til en diskussion af, hvor langt man kan gå i kampen om den gode historie eller afsløring. Afsluttende ser Mette på udviklingen indenfor TV. Hvor stopper det løb der startede med Robinson og Big Brother, og som nu videreføres med Fristelsernes Ø. Er der ingen grænser for, hvad folk vil se - og hvad folk vil være deltagere i? Og skal TV-stationerne bare blive ved med at bryde grænser, så længe der er seerere til det?Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mette Frobenius - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send