Lisbet Dahl

Cirkusrevyen og Lisbet Dahl. At overkomme livet

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Lisbet Dahl

Lisbet Dahl Skuespiller i Cirkusrevyen og foredragsholder forfatter med At overkomme Livet

Lisbet Dahl er Sommer og Cirkusrevy, samt spændende foredrag.

– Undskyld, jeg blander mig

Foredragsturné januar, februar, marts 2019

LISBET DAHL har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture. I hendes bog fra 2017 ”Undskyld jeg blander mig” fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken. UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er også et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Lisbet Dahl er i dag et ikon i dansk revy både som skuespiller og som instruktør. Hun er uddannet på Ålborg Teater i 1966. Lisbet Dahls karriere har i mange år været domineret af hendes status som Danmarks revydronning. Lisbet Dahl er også andet end lårklaskende humor i teltet på Bakken. Bl.a. havde hun stor succes i TV-serien "Sommer", hvor Lisbet Dahl spillede hustru til sin demensramte ægtemand (Jesper Langberg).

Som forfatter udgav Lisbeth Dahl først hæftet ”Hjælp, når du skal skilles” Siden kom i 2011 bogen ”At overkomme Livet”.og i 2017 "Undskyld jeg blander mig". Hvad skilsmisse angår ved Lisbeth Dahl, nok en del. Hun har ikke mindre end 5 børn med 5 forskellige mænd.  Lisbet Dahl finder ikke altid, at de voksne er anstændige overfor børn i en skilsmisse, og vil gerne dele ud af sin livserfaring på dette område.

Samtidig giver Lisbet Dahl også en personlig indsigt i sit eget liv, som ikke altid har været en dans på roser. Lisbet Dahl har en tung og dyrekøbt bagage med sig efter et spændende, hektisk og til tider kaotisk liv. Det hele har givet Lisbet Dahl en helt utrolig karriere. Selv om der har været store sten på vejen, har det til gengæld givet Lisbet Dahl en livserfaring af format. Et foredrag med Lisbet Dahl er hele vejen rundt fra storm og kulde til sol og blå himmel. Derfor ved Lisbet Dahl også hvordan man overkommer livet.

Glæd dig til et spændende, indholdsrigt og anderledes foredrag med Lisbet Dahl.

Lisbet Dahl er indbegrebet med Cirkusrevyen. Cirkusrevy helt på toppen

Satire, parodi, komik og bidskhed - årets lækkert indpakkede Cirkusrevy har bare det hele!
CIRKUSREVYEN 2009

Tekster: Carl-Erik Sørensen, Henrik Lykkegaard m.fl.
Musik og kapelmester: James Price
Scenografi: Nina Schiøttz
Koreografi: Zitta de Fries
Iscenesættelse: Lisbet Dahl.

Årets Cirkusrevy er på toppen. Endnu bedre end sidste sommer. Ikke et eneste svagt nummer, men derimod to timers uafbrudt fornøjelse, hvor satire, parodi og komik fletter sig elegant sammen til en underholdende og helstøbt sommerrevy.

Lisbet Dahls stærke iscenesættelse holder hele tiden et højt tempo - her er intet, der slæber eller virker pointeløst - James Price anretter sange og dansenumre på fornemste musikalske vis, og scenografen, Nina Schiøttz, pakker herlighederne delikat ind i sin køligt-elegante dekoration med lækkert lys og videoprojektioner, der skaber fornøjeligt spræl i de mange skiftende scenebilleder.

Gode tekster Men først og sidst er Cirkusrevyen på toppen, fordi den har så mange gode tekster, der både favner den politiske satire, samfundskritikken og det rene pjat. Fra gensynet i begyndelsen med Lisbet Dahls vidunderligt umusikalske husmor - versefødder og beskedenhed er ikke just hendes stærke sider - til Ulf Pilgaard hen mod slutningen af anden akt som Hanne Bech Hansen, Politigårdens Perlemor, i tækkelig sort nederdel, solbrændt stenansigt og en pragt- vrøvlemonolog om at føre klar tale om politiets sprogbrug og menneskesyn.

Læg dertil Henrik Lykkegaard  som Anders Fogh Rasmussen, der tager afsked med Danmark, inden Annemette (alias en svulmende Lisbet Dahl) kaster ham ud i en omgang Vild med Dans; Ditte Hansen har en skarp vignet som Ritt"øhhh..Bjerregaard, samme Ditte senere en ætsende god Pinocchio-vise om kvindelige prostituerede - ”der er ingen bånd, der binder mig” - og endnu en gang Ditte i et velkendt, men fortsat ustyrligt morsomt overklassenummer om at holde og misligholde thailandsk au pair-pige i Vedbæk og omegn - ”der er jo lidt Mellemfolkeligt Samvirke over det”, som hun siger.

Og så er der Lisbet Dahl forklædt som Lars Løkke Rasmussen med en fadbamse og en stribe træffende one-linere om dansk politik, Ulf Pilgaard som den fejldisponerende bankdirektør, der ikke forstår, at hans millionbonus er inddraget, Lykkegaard og Hansen som ægteparret, der er tvunget til at blive sammen på grund af lånene i huset, og Lykkegaard sammen med Andreas Bo Pedersen som rivaliserende narko-bandemedlemmer på Nørrebro.

Pjattet er herligt repræsenteret med en balletparodi over liderlige sylfider og lystne fauner, et skægt skadestuenummer, hvor Lisbet Dahl er ved at forgribe sig på Andreas Bo Pedersens flotte, mandlige sygeplejerske, og et vidunderligt fedmenummer som optakt til pausen, hvor alle tumler rundt, så bævreflæsket skvulper efter devisen, at fede mennesker er glade mennesker.

Træfsikre parodier Senere får vi Henrik Lykkegaard som Michael Jackson, der ender med at tabe en hånd (!), Andreas Bo Pedersen laver træfsikre parodier på Ole Thestrup, Johannes Møllehave, Ole Henriksen og Ulf Pilgaard, mens Ditte Hansen er vidunderligt morsom som altfavnende og meget påtrængende personlige coach.

Men allersjovest er en Jacob Morild-tekst, hvor Dahl og Hansen triller Lykkegaard ind i kørestol, formummet som ældgammel mand. Han er ude at blive luftet, mens de to damer taler om ham, fuldstændig som var han et lille barn, der har svært ved at ligge tør om natten, har tabt alle sine tænder og ikke kan gå. Det er urkomisk skrevet, suverænt udført og temmelig skræmmende i sit perspektiv.

Endelig er der så balletten. Otte velskabte dansere i to flotte numre - først med vuggende salsa-hofter omkring en 1950'er-bil, derefter i et æggende og sensuelt dansenummer, flot, afvekslende, humørfyldt og charmerende at se på. Som hele revyen er det.

Stærkt gået, Dahl & Co!

I 2009/2010 lavede Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard deres store 40 års jubilæums show med følgende program:

08/10  Musikhuset Esbjerg
09-10/10 Kolding Teater
13/10 Ravnsborghallerne, Køge
15/10 Odense Koncerthus
16/10 Musikteatret Holstebro
17/10 Kulturcenter Skive
22/10 Horsens Ny Teater
23-24/10 Herning Kongrescenter
28/10 Sønderjyllandshallen
29/10 Fredericia Teater
31/10 Arena Nord
01-02/11 Aalborghallen
05/11 Jysk Musik og Teaterhus
06-07/11 Tinghallen
11/11 Vejle Musikteater
12/11 Ringsted Kongrescenter
13-14/11 Værket
15-16/11 Radisson Falconer Center
18-19/11 Musikhuset Aarhus
20/11 Alison
21/11 Nykøbing Falster Teater
28/11 Kalundborg Hallerne
08/01 Esbjerg - Musikhuset
09/01 Vejle Musikteater
10/01 Randers - Værket
14/01 Horsens Ny Teater
15/01 Århus - Musikhuset
16/01 Århus - Musikhuset
22/01 Odense - Arena Fyn
24/01 AalborghallenSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lisbet Dahl - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send