Night Affair

Partyband for fuld udblæsning Night Affair

Pris booking af musik og underholdning med Night Affair kr. 44.000/48.000 + teknik 7x50 min.

Her er booking af musik og underholdning med Night Affair

Orkesteret Night Affair partyband blev dannet i december 2001 af 11 professionelle - og semiprofessionelle musikere.Night Affair

I de sidste 18 år har Night Affair samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50"erne til 90'erne og har begejstret sit publikum, hvor det har optrådt.

Nightaffair består af en rytmegruppe: trommer, bas, guitarer, keyboards, en velklingende blæsersektion, tenorsax, trombone, trompet, og endelig en vokal gruppe, en mand og to kvinder. Alt i alt en besætning der giver mulighed for spændende harmoniske og instrumentale virkemidler og oplevelser.

night-affair-partyband-booking

Night Affairs repertoire spænder vidt fra rock`n roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest-og dansevenligt repertoire. Dertil hører en udstråling og en scenevanthed, der rækker langt ud over scenekanten.

NIGHT AFFAIR har samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50´erne til i dag. Repertoiret spænder vidt fra rock´n´roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest- og dansevenligt repertoire, eksempelvis Beatles, Abba, Bryan Adams, Joe Cocker, Elvis, Kool And The Gang, Earth Wind & Fire, Michael Bublé, Michael Jackson, Ricky Martin og mange andre.

"A show in the show" er NIGHT AFFAIR´s koncept. Orkestret kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende rober, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, GREASE, ELVIS, DISCO m.fl. live på scenen. En forrygende oplevelse.

NIGHT AFFAIR leverer en udstråling og en scenevanthed, der rækker langt ud over scenekanten ? og hvor de end har optrådt, har de begejstret publikum. NIGHT AFFAIR - der findes kun dette ene

Night Affair


Referencer:

Haldor Topsøe A/S høstfest 2005.

Night Affair er intet mindre end formidabel til at sikre en musikalsk 250% sikker fest. De er professionelle, sammenspillede, varieret, en sjældent set energi på scenen - der når helt ned til de bagerste rækker - ud af døren - og ned ad vejen og så hygger de sig samtidig.
Jeg har oplevet mange bands gennem de sidste 25 år og kun ganske få med så helstøbt musik. Selv diner musikken blev leveret med stort set alle musikkerne på scenen. Det er bare i orden!!
I en sjælden grad er der sammenhæng mellem kvalitet og pris - i disse tider kan det vel beskrives som en luksusvare leveret til en overordentlig fair pris.
Tak for oplevelsen - jeg føler mig sikker på vi ses til næste års høstfest.

Bo K. Matthisson/Haldor Topsøe

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

night-affair-partyband-booking

Vitfoss, Tyskland - 75års Jubilæum

Alle er rørende enige om, at I gjorde en helt fantastisk indsats. I var både yderst professionelle, og samtidig var det meget tydeligt, at I havde det sjovt - og det formåede I at formidle helt suverænt.
...overbringe Night Affair vores tak for en helt fantastisk indsats, som i høj grad var med til at gøre aftenen til noget særligt.
Med venlig hilsen
Anita Matzen, Vitfoss

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Haderslev Fodboldklub

Haderslev Fodboldklub og Sønderjysk Elitesport A/S har haft Night Affair til at optræde ved 3 festlige lejligheder indenfor det seneste år (2004). De har spillet for mellem 200 og 300 mennesker hver gang såvel under spisningen som efterfølgende ved dans.
Når vi gang på gang vælger Night Affair til vore fester, er det fordi, at de er garant for en vellykket fest. Det er en musikalsk oplevelse for alle deltagere. Det at orkestret består af 11 mennesker, der kan deres kram, er med til at give den unikke oplevelse som en aften i selskab med Night Affair giver.
Niels Esbensen - Forretningsfører
Haderslev Fodboldklub

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Nykredit Personalefest.

NightAffair leverede under spisningen flere aftalte musikindlæg, blandt andet med klaver og trompet, samt baggrundsmusik. Sluttelig blev der spillet op til dans med det store orkester.
De aftalte musikindlæg blev præsenteret meget professionelt og var med til at fastholde og udbygge en helt speciel stemning til festen.
Denne gode stemning blev ikke mindre, da der blev spillet op til dans med det stor orkester, hvilket et fyldt dansegulv var med til at understrege.
Orkestret spiller populær, blandet musik og ramte de helt "rigtige" numre i forhold til vores fest. Samtidig var de indlagte temaer med til at give den sidste afveksling.
Vores festudvalg har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra festdeltagerne.

Johnny Nielsen
Erhvervskundechef Nykredit

night-affair-partyband-booking

Danse-medley med Night AffairSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Night Affair - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send