Dodo and the Dodos - vågner i natten

DoDo & the DoDos

Vågner i natten med alle hits

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning med Dodo & the Dodos

Her er booking af musik og underholdning med Dodo & The Dodos

Dodo and the DodosDodo & The Dodos er et band der altid laver en koncert fuld af spilleglæde og energi. Publikum får alle hittene som f.eks. Pigen med det røde hår, Lev livet nu, Sømand af verden, Vågner i natten, Vi gør det vi ka’ li’, Giv mig hvad du har, Lys og varme, Giv mig skibene tilbage, Lyset i mit hjerte, Ingen er som dig, Du skal tro på dig selv, Gi’ dit hjerte bort, Bambi på glatis.

Med Dodo & The Dodos får du altid en koncertoplevelse, som på tværs af generationer vækker minder, fest og fællessang. Jo vi elsker Dodo & The Dodos, fordi de kan og de vil det og gør det altid med en hjertevarme og forfriskende spilleglæde, som kommer ud over scenekanten til publikum. Lige så det synger i hjertet, længe efter at lyset er slukket.

Dodo & The Dodos sange er blevet folkeeje. Bandet plejer ikke at gøre meget væsen af sig selv. Men med et pladesalg på over 1,5 million, er de et af de mest sælgende danske navne nogensinde. Dodo & The Dodos er derfor absolut at betragte som en af sværvægterne og et toneangivende indslag på den danske musikscene.

Det hele startede tilbage i 1986, hvor Dodo Gad indspillede den legendariske fodboldsang Re-Sepp-Ten, som var fodbold landsholdets slagsang ved VM i Mexico. Singlen blev den bedst sælgende i Danmark. Dodo & The Dodos har udgivet seks albums. Det seneste i 2008.

Dodo and the Dodos Lykkemusic.dk

Dodo & The Dodos er:

Dodo Gad: Vokal
Jens Rud:  Vokal, guitar
Lars Thorup: Trommer
Anders Valbro: Guitar
Steen Christiansen: Guitar, kor
Og får som altid god hjælp af:
Flemming Muus: Bas
Søren Skov: Keyboard, kor

Dodo & The Dodos er således til stadighed et af de mest populære navne til firmafester og festivaller.

 

Se Bambi på glatis med Dodo and the Dodos:

 

Album fra Dodo & The Dodo’s efter 10 års pause.
Når man som Dodo & The Dodo’s har kendt hinanden siden folkeskolen og været band sammen i 28 år, har man nået en alder, hvor man tænder pejsen for at få lidt hygge. Dodo og drengene kunne tilmed bare blive ved med at leve på deres 80’er-image og store hits fra fortiden, men de tænder også pejsen for at lege med ilden, komme lidt for tæt på flammerne og få svedet numsen. Så nu har kvintetten fyret op under sig selv og udgivet deres sjette studiealbum, ”6”.

Efter ti års albumpause var det et comeback på pladehylden med nyheder, men Dodo & The Dodo’s har aldrig hverken været opløst eller skiftet besætning og har dermed en helt unik lang og stabil karriere i musikbranchen.

Dodo and the DodosGrunden til, at der skulle gå ti år, skyldes at bandet har satset på koncertsiden og arbejdet sig op til at være et af landets mest populære live-navne. Desuden tager det altid mindst et par år at skrive materiale til et album, når man er fem kritiske komponister der alle går ind i kreative diskussioner og kæmper for egne idéer. Men så var lysten der, og i tre år gik Dodo & The Dodo’s og tænkte på ”6”. Et album med en del sange der faktisk berører emnet sex.

Musikmæssigt er ”6” umiskendeligt Dodo & The Dodo’s: Dansk poprock ”fra den mere sofistikerede del af spektret”, som det hedder i Politikens Rock Leksikon. Men med en moderne lyd og med inspirationer fra country, guitarrock og ambient. Elisabeth og Wikke/Rasmussen har været med til at skrive en tekst hver, og Michael Bruun (Tøsedrengene, Ray-Dee-Oh, Souvenirs, TV-2 m.fl.) producerer, som han også gjorde det på de første Dodo-skiver.

Dodo & The Dodo’s var et hit fra starten, og man sælger ikke halvanden million plader og laver nogle af årtiets største evergreens ustraffet, så de vil altid blive forbundet med 80’erne. Men de nyder at spille musik der holder, at det endda er hjemmelavet, og at efterspørgslen er så stor, at de kunne spille det dobbelte af deres cirka 50 årlige koncerter, hvis de sagde ja til alt.

Fra 7. klasse til forkæmpere for en hel musikbranche
Dodo er 45-årige Maria Charlotte Gad, der startede sin karriere som 15-16 årig korpige for Lotte Rømer. På samme tid mødte hun tre jævnaldrende drenge, Jens, Anders og Lars, som havde kendt hinanden siden 7. klasse i Folkeskolen i Gentofte, og fra 1980 dannede de et band. Først kaldte de sig Copyright og udgav i 1983 en LP, hvor både Dodo og Jens Rud var forsangere. Men fra 1985 var både Dodo’s stemme og navn i front for arbejdsfællesskabet der på samme tid blev en kvintet med Steen Christiansen som før havde spillet i Days og Scooter.

Siden hun var 17 år, har hun været kæreste og senere gift med Jens Rud, og de har to drenge på 14 og 16 år. I 2001 blev hun færdiguddannet som skolelærer og arbejdede som sådan, indtil hun stoppede igen for tre år siden for at få tid til at skrive til Dodo & The Dodos næste album.

Jens Rud er ud over lydtekniker stadig sanger på tre af de nye sange, og han har ud over sit eget studie, Flowerhouse, også været initiativtager til andelsbaseret digital distribution i ”Digidi”.

Anders Valbro er guitarist og har derudover været musikalsk konsulent for filmselskabet Zentropa på en lang række spillefilm. Anders havde sin debut som manuskriptforfatter på filmen ”Remix”.

Lars Thorup er ud over trommeslager også musiklærer.

Steen Christiansen er ud over guitarist og keyboardspiller også webdesigner. Steen har også kvittet sit borgerlige erhverv, for at skive nyt materiale til gruppen i sit eget studie.

Dodo & The Dodo’s fik en forrygende start på karrieren, da Dodo i 1986 var duet-partner med fodboldlandsholdet på Michael Bruuns og Jarl Friis-Mikkelsens VM-sang ”Re-Sepp-ten”. Året efter blev deres album den bedst solgte debut nogensinde med 180.000, hvilket kun er overgået af Aqua. Deres andet album solgte 250.000. De har solgt 1,5 millioner plader i alt. Og i 1998 sang Dodo igen for VM-holdet i fodboldsangen ”Vi vil ha’ sejren i land”.

De er også i forreste række, når det gælder digitalt salg af deres musik. I 1995 var Dodo & The Dodos de første danske musikere, der udsendte en CD-Rom. Sidenhen vandt de efter fem års kampe en retssag mod deres pladeselskab Sony-BMG om rettighederne til det digitale salg af deres musik. En kamp de tog for alle musikere, og dommen har skabt international interesse og kan få betydning forpladeindustrien i hele verden.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på DoDo & the DoDos - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send