Henning Stærk Old time rocker fra Holstebro spillet i Gnags Henning Stærk Old time rocker fra Holstebro spillet i Gnags

Henning Stærk

Dansk Rock´s Grand Old Man

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning med Henning Stærk

Her er booking af musik og underholdning med Henning Stærk

Henning Stærk fejrede sin 60 års fødselsdag i 2009. Samtidig udkom Henning Stærks 14. soloalbum "Old Time Rocker".

Henning Stærk Old time rocker fra Holstebro spillet i Gnags

Henning Stærk udsendte i 2004 CD'en: ”STÆRK” Fire år efter det kritikerroste album ”Hit House” fra 2000 (som også publikum tog godt imod - det blev til en guldplade med over 25.000 solgte eksemplarer) er den hvide neger fra Holstebro på banen igen !
Det nye album er blevet til i samarbejde med Hennings gamle makker og soulmate guitaristen og producer  på ”STÆRK” Per Chr. Frost (de spillede sammen i Gnags fra 1977 til 1981) samt teknikeren og musikeren Morten Eriksen. (Per Chr. Frost medvirkede i øvrigt også på Hennings første soloplade ”Henning Stærk” fra 1981).
Cd’en indeholder 9 nye sange, skrevet af Poul Krebs, Ester Brohus, Anders Blichfeldt, Per Chr. Frost, Martin Høybye og Kevin Welch.
Desuden giver Henning sine personlige fortolkninger af bl.a. Hank Williams og Daniel Lanois/ Emmylou Harris numre.
Som så meget andet godt er CD’en blevet til i en 2 værelses lejlighed (i et hjemmecomputerstudie). Den er vokset videre i Studie NO i Vestbirk og Dansebjerg på Samsø – to studier med Danmarks bedste udsigter !
Henning stålsætter med dette album sin forankring i blues, country, soul og rock`n´roll i et nyt udforskende lydunivers.
Med en nærværende vokal og følt mundharpespil kombineret med Pers sublime guitararbejde markerer albummet en stærk tilbagevenden til scenen.
Henning har i sin snart 40-årige karriere solgt op mod ½ mill. albums, modtaget 1 Grammy, 3 platin – og 4 guldplader, medvirket i en film og spillet over 3.000 koncerter (de fleste selvfølgelig i Danmark, men også så forskellige steder som Thule (Grønland), Prag (før fløjlsrevolutionen) og Austin, Texas (USA).

Se Henning Stærk trykke den af:

Henning Stærk Old time rocker fra Holstebro spillet i GnagsHenning Stærk er en af de mest autentiske stemmer i dansk rock.

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på "The Never Ending Tour".

I de 44 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har hans karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 3 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring (udover enhver krog af Danmark (inkl. Færøerne og Grønland) også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige).

Og netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bli'r ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i Rock 'n' Roll musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt af sit store repertoire.
Udover numre fra hans seneste meget roste CD "Hit House" er der mulighed for at høre nye sange, som måske dukker op på hans næste udspil og selvfølgelig også de sange, han har gjort til elskede klassikere, som  f.eks. "Sweetheart", "Cheque Book", "Fire" og "Dreams To Remember".

Henning Stærk Old time rocker fra Holstebro spillet i Gnags

Kedeligt bli'r det i hvert fald ikke !

Med til at skabe den gode stemning er Henning Stærks faste liveband:

Mick Rasmussen  (Guitar & vocal)     (tidl. Poul Krebs, Tamra Rosanes, Rocazino & Red Squares)
Kristian Fogh  (Keyboards & vocal)    (Jette Torp)
Janus Rau  (Bas & vocal)                   (tidl. Freya)
Sune Bahr  (Trommer & vocal)           (tidl. "Under")Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Henning Stærk - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send