Sigurd Barrett

Sigurds Bjørnetime

Ring eller mail for tilbud på Sigurd Barrett

Her er booking af Sigurd Barrett med Sigurds Bjørnetime, bibelhistorie for børn, Show og foredrag.

SIGURDS BJØRNETIME

sigurd-barrett-solist-pianoshow-bjoernetime-bookingSigurd Barrett kan engageres alene sammen med Bjørnen Bjørn. Showet passer ind alle steder men er specielt velegnet til mindre scener, hvor Sigurd Barrett kan få direkte kontakt med alle børnene. Showet efterfølges af autografskrivning.
1x30 min. + autografskrivning

SIGURD'S BJØRNETRIO

På lidt større scener har Sigurd Barrett mulighed for at optræde med sin trio. Det giver mere frihed til gags på scenen og større aktiviering af børnene. Musikalsk er det en meget fin konstellation, som giver børn og voksne en stor musikalsk oplevelse. Showet efterfølges af autografskrivning.
1x50 min.

SIGURD'S BJØRNEBAND

Sigurd Barrett er kendt af ethvert barn i Danmark efter den mangeårige succes i DR-TV „Sigurd’s Bjørnetime”. Sigurd Barrett har igennem flere år trukket fulde huse overalt med sin børneunderholdning. Det være sig i koncertsale, centre, festivaler osv. Danmarks uden tvivl mest populære børneunderholder. Sigurd’s Bjørneband er Sigurd’s nye store flagskib.

Det er eksklusiv underholdning for børn og barnlige sjæle. 6 mand stort orkester, der løbende er med i showet med udklædninger, danse osv. Og så spiller de fantastisk godt.

2 radiosymfonikere kan være gæstesolister på scenen. De spiller med Sigurd og Bjørnebandet og børnene lærer lidt om instrumenterne. Det velkendte Bjørneteater kan være med i mega-udgave, så børnene møder alle de dukker og dyr, de kender fra TV Showet varer 1 time og holder børnene fanget hele vejen igennem. De synger med, de aktiveres med spørgsmål og små gætte-konkurrencer og de lærer en masse om musik på Sigurd’s egen humoristiske og pædagogiske facon.
1x60 min.

sigurd-barrett-solist-pianoshow-bjoernetime-booking

 

 

SIGURD BARRET & THE CIGARS

Sigurd Barrett & The Cigars er et forrygende partyband. Og det er et utroligt alsidigt orkester. De kan spille til dans til firmafesten, de kan underholde et festivalpublikum, de kan være det sjove jazz-orkester og de kan være være prikken over i’et til „Gangster-tema-festen”. Een ting er dog sikker: Der garanteres altid fest og ballade af det evigt cigar-rygende orkester.
2x60 min.

SIGURD BARRET PIANOSHOW

sigurd-barrett-solist-pianoshow-bjoernetime-bookingSigurd Barrett’s pianoshow er supermusikalsk underholdning i verdensklasse – for voksne. Showet er meget populært som underholdning til firmafesten, men engageres også i koncertudgaver til musikforeninger, kulturhuse, festivaler m.v.

Der bliver jongleret med rock’n’roll, cigarrøg, rammende parodier, „reklamer” for firmaets produkter samt et uovertruffent og virtuost klaverspil. Bl.a. spiller Mr. Barrett 5 publikumsønsker på een gang! Sigurd Barrett forbereder sig godt og målretter gerne sine shows til bestemte personer eller firmaer. Sigurd Barrett kan optræde både på dansk og på engelsk – alt efter arrangørens ønske!
1x40 min.

Sigurd Barrett udgiver bog med bibelhistorier for børn:

Fart over bibelen med Sigurd. Sigurd Barrett sprudler af overskud og engagement.

Sigurd Barrett modtog DR's Rosenkjærpris 2009. Han fik den for »sin særlige evne til at formidle musik, musikhistorie og musikteori til mennesker i almindelighed og børn i særdeleshed,« som begrundelsen lød.

Det var da også Sigurd Barretts enestående tag i børnene, som gav direktøren for Danmarks Kirkelige Mediecenter idéen til at lave et helt nyt børnebibelprojekt, bestående af både en bog, en cd, to dvd'er og en sangbog.

Man må sige, at det er lykkedes ret godt. ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” sprudler af overskud og engagement.

Modspil fra præster
Han fortæller selv i et interview, at han tog opgaven på sig med en vis ærefrygt og har fornuftigt nok gennem hele processen konsulteret en gruppe på seks udvalgte præster, der har givet ham det nødvendige, faglige modspil. 

Men sproget, tempoet og stilen er umiskendeligt Sigurd Baretts egen, hvad enten man hører ham læse op eller synge for det nysgerrige tøjdyr Snapper på dvd'en, eller man læser selv. 

Der er fart over feltet og finurlige udtryk, når den lillebitte David fælder den megastore Goliath med et par sten fra lommen. Der er humor og latter, når Gud gaber dybt og inderligt efter at have skabt jorden og oplyst den. Der er nærvær og uforstyrret barnlighed, når Jesus rasende rydder tempelpladsen for »appelsiner, kokosnødder og rådne meloner«, og der er en sød og sund enfoldighed over fortællingen om Peter, der er sur, fordi der ikke er nogen fisk »i den her møgsø«.

Børn vil helt klart elske blandingen af nye og gamle ord og illustrationernes farvestrålende mix af nutid og fortid. Når de oven i købet efter hver fortælling kan synge nemme sange på glade, lystige melodier, kan formidlingen næppe blive mere optimal. At den voksne så må stige af indimellem, fordi visse passager er lige lovlig overgearede, er mindre vigtigt. 

Fortællingerne er levende og fængende, og det må være det væsentligste i den sammenhæng.

Sigurd Barrett: Krisen er troens store chance
At tro er noget meget intimt - og tabuiseret - mener Sigurd Barrett, der med sit ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” ikke vil sættes i bås som ”ham, den kristne”. 

Det bedste til vores børn

Sigurd Barrett, »Vores børn skal have det bedste - En bog om at opleve sammen med børn«

Vi forældre vil gøre alt for, at vores børn får det bedste. Men når vi at forholde os til vores værdier midt i job, familie, sms’er og indkøb?

Hvad er egentlig god børnekultur? Og hvordan med åndelighed, etik og moral?

Hvordan kan vi møde musik og anden kunst sammen med børnene? Hvordan bruger vi tiden bedst, og hvordan kan vi være mere nærværende over for hinanden?

Sigurd Barrett giver sine bud på svarene i hans nye bog »Vores børn skal have det bedste«.

Bogen blev til i anledning af DR’s Rosenkjær-pris, som han modtog i 2009, og er en kommentar til den tid, vi lever i, men mest af alt er den en inspiration og hyldest til det at opleve store ting sammen her i livet.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sigurd Barrett - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send