Bjarne Lisby

Meget mere end de gamle bukser

Bjarne Lisby er en mangeårig underholder i bedste og bredeste forstand. Bjarne er "ord-ekvilibrist", og kan fange en sætning i luften og begynde at rime på den. Bjarne underholder med musik og sang, hvor også hittet "De gamle bukser"  altid er med. Den perfekte underholdning til det modne publikum.

Bjarne Lisby kan lidt af hvert

Solist – Komiker – Ældreunderholdning - Foredrag Historien Om De Gamle Bukser Børneunderholdning - Syng Dig Glad Med Bjarne Lisby

Byfester, havnefester, markedspladser og alle andre steder, der har behov for god og festlig underholdning. Her er der hverken tale om play-back eller sing-back, men ægte, levende her-og-nu underholdning.

Firmafester

Bjarne Lisby sang og musikLad Bjarne Lisby være firmafestens lystige indslag. Bjarne Lisby tager i god tid kontakt med festudvalget, bliver briefet om firmaet, festen og deltagerne og målretter herpå underholdningen direkte til Deres firma, Deres fest. Hans virke som revyforfatter kommer således Dem tilgode i form af de underfundige bemærkninger, de aktuelle kommentarer, de verbale hib til firmaets spidser - alt det, der giver festen det ekstra løft, der kendetegner en god fest.

Foredrag med Bjarne Lisby

Vi oplever til stadighed en stigende interesse for vore foredragsholdere bl.a. også Bjarne.
Det er der jo ikke noget at sige til!
”Historien Om De Gamle Bukser” er en sprudlende kavalkade over 40 års karriereforløb som professionel solist, sanger, entertainer, sangskriver, revyforfatter, skribent m.m.
Bjarne griber til guitaren undervejs og krydrer denne brogede række af anekdotiske erindringsbilleder med muntre sangeksempler. 
Foredraget har gennem årene udviklet sig i takt med publikumsresponsen, og den humoristiske og selvironiske form fortætter den gode stemning og sætter ofte gang i en munter dialog.
 
”Vandrehistorier På Versefødder”  - Vandrehistorier er nu tidens folkesagn, de er underfundige, barske, uhyggelige eller sjove, og oftest med et indhold tæt på grænsen til det usand-synlige.
Bjarne Lisby har udgivet en cd med versificerede udgaver af de sjoveste af Vandrehistorierne, bl.a. præsenteret i Go’morgen Danmark, og disse sange indgår som et forfriskende musikalsk element i foredraget, der herved pludselig opnår en ekstra spændende dimension. Når tilhørerne undervejs ofte spontant bidrager med egne oplevelser, ja så bliver det jo ikke mere kedeligt af den grund.

Konferencier

Der er jo en grund til at Bjarne Lisby år efter år genvælges som fast konferencier ved f.eks. Danmarks største country-festival, Center-underholdning, modeshows og meget mere.

Som sangskriver

har Bjarne Lisby leveret numre til f.eks.: Kandis, Bjørn & Johnny, Lis & Per, Tommy Seebach, Teddy Edelmann, Kim & Hallo, Anja & Betina, Lille Palle Mek Pek og mange flere.

Som revyforfatter

har Bjarne Lisby leveret numre til Cirkusrevyen, Tivolirevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Revyen m.fl. til kunstnere som f.eks: Jørgen Ryg, Kai Løvring, Grethe Sønck, Jan Schou, Leif Maibom, Dick Kaysø, Lise-Lotte Lohmann, Bertel Abildgaard og mange flere.

Børneunderholdning

BørnebandenBjarne Lisby udgør sammen med Bertel Abildgaard og Steen Lindegaard det senere så berømte børneunderholdnings showband BØRNEBANDEN. Et forfriskende nyt pust indenfor genren.

Ældre-underholdning

Latter er den bedste medicin, siger de kloge. Og det er det gode humør der er i højsædet når Bjarne Lisby går i gang med de ældres favoritmelodier præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger. "Så godt har jeg ikke moret mig længe", eller "Jeg havde helt ondt i maven af grin" er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden.

Troubadour

Den svære kunst at gå rundt mellem bordene uden mikrofon, sætte stemningen i vejret fra bord til bord med en lystig sang, få gang i en munter dialog, og i det hele taget kræse verbalt og musikalsk for gæsterne.

Sange og taler skrives

Slagsangen eller festtalen - igen kommer Bjarne Lisbys erfaring som revyforfatter Dem tilgode. De leverer stikordene - Bjarne Lisby leverer sangen/talen, der gør lige præcis denne fest til noget specielt.

Visesanger

Som medlem af Visens Venner gennem 25 år har Bjarne Lisby bl.a. turneret i Norge og ikke mindst optrådt ved en mængde visetræf i tidens løb.

Familiefester

Bjarne Lisby bliver ofte benyttet som familiefestens muntre indslag. En ½ times festlig afdeling med underholdning direkte målrettet festens hovedperson, fødselaren, gommen, sølvbrudeparret er med til at gøre netop Deres fest til dén, der til stadighed snakkes om i familien.

Musikaftener

- på Spillesteder, Bodegaer, Restauranter. Mange sæsoner på Dyrehavsbakken (Bakkens Hvile). De 4 Ege, Pølsekroen, (Frilufts-scenen) har givet Bjarne Lisby den robusthed og alsidighed, der skal til for at begå sig steder, hvor det måske mere er de våde varer end den åndelige føde, der er i højsædet. Her er det især Bjarne Lisbys hurtige replik og situationsfornemmelse, der gør aftenen vellykket.

Rekvirer specialbrochurer - video


ILDSJÆLSPRISEN 2010

Bjarne Lisby får IldsjælprisenIldsjælsprisen går til Bjarne Lisby
For tredje år i træk uddeles Spil Dansk Dagens Ildsjælspris på Spil Dansk Dagen.
Prisen er indstiftet af KODA, som siden 2001 har været initiativtager til Spil Dansk Dagen.
Ildsjælsprisen gives til en person, som har arbejdet engageret og uselvisk for den danske musik og det danske musikliv i forbindelse med Spil Dansk Dagen - gerne igennem en årrække.
Begrundelse for udvælgelsen:
Bjarne Lisby modtager prisen for sit utrættelige arbejde med at promovere Spil Dansk Dagen fra sin position indenfor musiklivets organisationsverden.
KODA´s kunstneriske udvalg, der har stået for udvælgelsen, begrunder den således:

Bjarne Lisby modtager prisen, fordi han lige fra Spil Dansk Dagens start har været drivkraften bag adskillige udsædvanlige tiltag indenfor formidlingen af dansk musik. Bl.a. har han arrangeret plejehjemskoncerter for vore ældste medborgere og hospitalskoncerter for vore yngste. I de danske lokalradioer blev han pga. sin ihær¬dighed kendt som Spil Dansk ambassadør, længe før dette begreb blev markedsført.”


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bjarne Lisby - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send