Best of Bowie

David Bowies lyd og sange

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Best of Bowie på telefon 97127811

Best of Bowie

Best of Bowie er det danske band som spiller alle de største sange fra kunstneren David Bowies katalog. Du får en tour-de-force i hans fantastiske nuancerede univers, hvor der er tilført billeder og et stort oplagt band i særklasse.

Bandet ligger sig ikke kun på musik og billedshow, men tilmed også en teaterdel.

Her bliver sunget med en ren refleksion af hvad David Bowie ville ønske og der bliver lavet en meget flot portrætering af den farverige kunstner.

David Bowie har udviklet sig meget som kunstner igennem tiden. Ikke kun musisk men også når man ser på hans udseende. Han har ændret udtryk både stilmæssigt og Best of Bowie viser igennem scenespil, musik og teater de forskellige tider som David Bowie er kendt for. 

Med erfaringen i bagagen kommer bandet fantastisk godt ind på hvordan lyden skal være.

Med farver, lys og lyd kan publikum ikke undgå at blive draget ind i den fantastiske verden som Best of Bowie viser her, med David Bowies musik som kaptajnen igennem et fantastisk eventyr.

Ziggy Stardust, Lets Dance, Life on Mars, China Girl og mange mange andre. Listen er lang på alle de gode kendte numre. Der er masser af liv til deres koncerter når Major Tom lander på scenen.

Med stor stor succes fra tidligere bookings og fantastisk sceneshow vil man med sikkerhed ikke glemme denne fantastiske oplevelse, som Best of Bowie her giver deres publikum. Med gentagende succes river de sig løs og sætter gang i deres publikum med musik som man kender og elsker fra den store kunstner David Bowie. 

Så har du lyst til at få en musikoplevelse, der sender dig afsted igennem tiden med David Bowie selv som guide og fantastisk fortolket af Best of Bowie, jamen så er det her suveræne band lige noget for dig og dine gæster. 

Medlemmer i bandet er:

Sanger/bowie- Michael Bjørn

Guitar og Kor- Flemming Rasch

Guitar- Kenneth Nilsson

Bas- Morten Hall

Keyboards og Kor- Ian Broo

Trommer- Lars Bertelsen

Sax- Søren Bentzen

Kor- Susan LütznerSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Best of Bowie - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send