Foxx

Nu også med ABBA show

Pris på booking af musik og underholdning med Foxx kr. 22.000/28.000 7x45 min.

Booking af musik og underholdning med Foxx - Med Foxx får du alt i én pakke.

FoxxMamma Mia for et ABBA-show med Foxx

Der er gået ABBA i den - igen! Den svenske pop-kvartet Abba blev i april 2014 hyldet for der 40 års jubilæum og inden havde deres film Mamma Mia stor succes verden over.. FOXX hylder de svenske popmestre på scener rundt i hele Danmark med et forrygende ABBA-show. Hvis festen skal være et topaktuelt hit, så skal det være med FOXX og the ABBA-show.

En fest skal være uforglemmelig - noget som værterne er stolte af, og gæsterne taler om i lang tid efter. Det er FOXX Dance Band garanter for. Der er masser af bands, der spiller til festen... FOXX er festen. Og FOXX er også ABBA.
De fire rutinerede musikeres energi og kærlighed til musikken smitter langt ud over scenekanten. Det gælder ikke mindst, når FOXX hylder de svenske popmestre ABBA, der nu - mere end 25 år efter de gik hver til sit - er mere aktuelle end nogensinde. Efter at have lagt historie til en af verdens mest succesfulde musicals, MAMMA MIA, har filmen af samme navn nu indtaget biografsale over hele verden.

Og FOXX"s ABBA-show har indtaget Danmark. Tusindvis af fest-gæster har allerede nydt FOXX fremføre et nøje udvalg af ABBAs største hits fra deres helt ubeskrivelige bagkatalog. Fejende flotte ABBA-hits, med alt hver dertil hører af lækre vokalharmonier, strygere, skinnende satin-tøj, et fejende flot lysshow og - ikke mindt - ualmindeligt lækkert hår. FOXX's ABBA-show ville gøre svenskerne misundelige. hvis de oplevede det. Du kan bestille ABBA-showet som et supplement til et allerede fremragende show, hvor FOXX spiller alt fra Creedence Clearwater Revival over Donna Summer til Tøsedrengene, Robbie Williams, Alphabeat og meget, meget mere.

 

 

Se og hør video med Foxx:

 

 

 

 

 

FoxxFoxx er et rutineret midtjysk danseorkester med fingeren på festpulsen. En særdeles sammenspillet og top-tunet konstellation, der ud over at kæle for hver en tone - også gør meget ud af det visuelle. Så forvent et overflødighedshorn af vellyd, flot påklædning og spektakulær lysopsætning. 

Bandet har ud over 3 charmerende fyre også 2 dejlige piger, som altid formår at fange publikum med deres "gang-i-den-attitude" og stemmer der flot smelter sammen.

Foxx spiller over hele landet til firmafester, havnefester, byfester, julefrokoster etc. - og de har virkelig noget at byde på for enhver smag- og aldersgruppe. Tidsånden bliver fanget i de allernyeste hits, og sammen med klassikere fra 4 årtiers musik, dannes rammen om et sandt bombardement af  rullende rock, populær pop og bløde ballader. Med et medrivende sceneshow, sætter Foxx altid godt gang i kludene, og gi'r garanti for et proppet dansegulv.

Bandet tilbyder også behagelig og afdæmpet dinner-musik med fængslende filmtoner, dejlige jazzstandarter, blød bossanova og blues samt swingende hots and sweets.

 

Sweethearts  Show

Foxx

Som et ekstra - og meget populært krydderi til festen,  kan bandet også levere et forrygende Sweethearts Show, som for alvor sætter publikums sang- og dansemuskler på en hård prøve. Her bliver alle sejl sat. Dansktop á la rock'n roll, legende lysshow, fejende fyrværkeri og ikke mindst bandets "smagfulde" og farverige kostumer, får temperaturen til at stige til kogepunktet.

Så når Foxx i dette 30 min. lange show lover at de "Ringer på fredag"  er det lige så "Himmelhunden" får ondt i ørerne.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Foxx - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send