Midt om Natten spiller Kim Larsen og Gasolin musik

Midt om natten

Gasolin for fuld udblæsning

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Midt om natten - Gasolin kopi band

MIDT OM NATTEN - GASOLIN

Midt om natten - Gasolin kopibandMidt Om Natten er et Kim Larsen kopi orkester, der spiller alt tilbage fra de bedste Gasolin numre og frem til Kjukken i dag.

Midt Om Natten ligger meget vægt på, at deres lydbilled er, så tæt på det originale som overhovedet muligt og det kan derfor være svært at høre forskel fra Kim Larsen til Midt Om natten.

Så, får du mulighed for at høre dette orkester, må du ikke gå glip, af dette uforglemmelige liveshow.

Midt om Natten - akustisk

Midt om Natten tilbyder nu også en koncert med et mere akustisk præg og akustiske instrumenter. De spiller stadig 2 gode sæt á 45 min. med de bedste Kim Larsen-sange, men det er med et mindre anlæg, hvor de sidder ned og spiller - men stadig leverer masser af syng-med-sange og god stemning. Midt om Natten øvede på den måde i et sommerhus i en hel weekend, og det var (i al beskedenhed) så fedt at spille på den måde, at det vil Midt om Natten fremover nu også tilbyde, at optræde med til den type fester og arrangementer, hvor det vil være passende.

Priser på Midt om Natten - akustisk starter ved kr. 15.500,- 

Midt om natten Gasolin kopiband nu også akustisk

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Midt om natten - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send