Soul Meeting spiller til festen

Soul Meeting

Rendyrket, gedigen Rock’n Soul

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af soulmusik med Soul Meeting

 

Soul Meeting står for velspillet, medrivende og danseglad Rock & Rul.

Soul Meeting gang i festenSoul Meetings repertoire består af de allerbedste sange fra rock’ens guldalder plus nogle nyere og så deres specialitet: En stribe af de største soul-hits – tænk blot på titler som Soul Man, I Feel Good, You Can’t Hurry Love – så er du straks i bedre humør!

Soul Meeting spiller, fordi de kan li’ det – og det bedste de ved, er samspillet mellem et godt band (Soul Meeting) og et glad og veloplagt publikum (jer) - der, hvor de spiller, er dansegulvet aldrig tomt!

Samtidig er Soul Meeting et af de mest alsidige bands i branchen. De kan meget andet end at spille til koncert og dans:

  • Musik under middagen? Ja da – 2 mand med guitar, piano og sang og et meget bredt repertoire.
  • Festsange? Dem akkompagnerer de! Det er ikke en dårlig ide at sende noderne i forvejen, men selv om du skulle glemme det, går det alligevel!
  • Sk(r)ålesange? OK - hvis I selv vil!
  • Brudevalsen? Of course – endda med de rigtige akkorder!
  • Opfordringer? Bare kom med dem –Soul Meeting kender sikkert de fleste!
  • Den knaldrøde gummibåd? Hmm – så måske ikke lige dén.

Soul Meeting dansemusik

Soul Meeting består af 3 rutinerede musikere, der ved, hvad det drejer sig om:

Eigil Madsen (Trommer, voc.) har tidligere spillet med det legendariske Aarhus-band Daisy m. Bl.a. Lars Muhl, Brdr. Olsen og 8000C, inden han for snart 30 år siden startede Soul Meeting sammen med

Lars Schroeder (Guitar, voc.), som før det spillede med bands som Straight, Midtkraft, Fanny m.fl. Når han ikke er af sted med Soul Meeting, er Lars bl.a. kirkesanger, så man må sige, han har et bredt repertoire.

Mogens Balle (Keyboard/bas) er den nyeste mand i bandet og den første tangentspiller på fuld tid. Han har tidligere spillet med bl.a. Fenders, Klüvers Big Band, Big Joe Band foruden 6 år med Bamses Venner.

  


Det siger kunderne efter en aften med Soul Meeting:

Endnu engang tak for fantastisk dansevenlig musik til min fest! :-) I er simpelthen bare gode! Det var en ren fornøjelse, at dansegulvet hele tiden var fyldt! Håber vi ses en anden gang! Så vidt jeg forstod var der flere af gæsterne, der tog jeres navn med hjem :-) - J.L.

Dette band får virkelig danseskoene til at gløde - tøv ikke med at booke dem. Heller ikke til en 100 års fødselsdag! – G.G.

Rock der sætter gang i festen
Det var et fantastisk match til os alle. Vi var mange i 50 års alderen, men også en del yngre og ældre. Næsten alle mand på dansegulvet. - J.N.

Tusind tak for en fantastisk aften hvor I tog os med tilbage til den gang det hele startede og hvor bøsser var geværer og kvindebevægelser var noget der foregik i soveværelset. I var så kompetente. Endnu engang TAK. I bliver rost så meget af alle gæsterne. - J.O.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Soul Meeting - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send