Fede Finn & Funny Boyz det mest berømte orkerster Fede Finn & Funny Boyz gang i fest musikken

Fede Finn & Funny Boyz

Det mest populære orkester

Fede Finn & Funny Boyz er en af Danmarks mest populære orkester, der leverer fest musik til enhver lejlighed. Book Fede Finn & Funny Boyz og få fantastisk musik til dit næste arrangement. 

Her i 2019 fylder Fede Finn & Funny Boyz 16 år!

Fede Finn & Funny Boyz med Judy GlostedDer er planer om en ny fødselsdags-CD, samt musik videoer, udover dette har Fede Finn & Funny Boyz også fået et nyt medlem i bandet, en rigtig “prinsesse”.

Den tidligere cirkusprinsesse fra Cirkus Benneweis, Judy Glosted, skal løfte arven efter 2 tidligere sangerinder. Dette skulle ikke være noget problem for Judy Glosted, hun ved hvordan hun skal håndtere klovne og elefanter.

Judy Glosted har i en lang årrække, rejst rundt med Cirkus Benneweis og optrådt. Her kunne publikum opleve hende som den syngende sprechstallmeister, som tog over for Diana Benneweis.

Planen er at bandet skal få spillet en masse samme, nye ideer skal afprøves og så skal der indspilles en ny cd. Lennart Johannessen, stifter af bandet, siger selv - “Med Judy som en fasttømret del af bandet, får vi en moden pendant til os “gamle” mænd, og det tror vi er et kæmpe plus. Vi glæder os til at komme på landevejene igen, og er sikre på, at det både bliver godt og sjovt”.

Man kan vist roligt sige at Fede Finn & Funny Boyz, sammen med deres nye sangerinde, er klar til at holde et brag af en fest for hele landet.

Nyt album fra Fede Finn & Funny Boyz

”Ren Røv At Trut I”. Med en skøn sangerinde, 3 yderst kompetente musikere og Fede Finn, er de  klar til at erobre Danmark. Klar til at møde glade publikummer rundt i landet, med en flok helt nye og fantastiske sange.

Fede Finn og Funny Boys i den nye udgaveMed over 40 TV-shows. 400.000 koncertgæster årligt, gennembrud i Norge og nu en koncert i Danmarks nationalarena Parken, synes Fede Finn & Funny Boyz, at tiden var moden til udsendelse af en live-album indeholdende hele 19 sange, optaget i Gedser, Esbjerg, Ålborg, Hvidovre, Korsør, Høng og Oslo.

Det ligner en absolut topscorer, når der skal festes i sommer Danmark. Faktisk bliver man glad i låget og i super humør, når ”de fede” trækker i arbejdstøjet, sætter svederemmen i hatten, og fyrer den af sammen med mange tusinde mennesker på forskellige destinationer rundt omkring i Skandinavien.

De fede må svede – live er titlen på 70 minutters blæsende fest, med de største Fede Finn & Funny Boyz hits. Krydret med guldklumper fra den danske sangskat, hvor mange af sangene før har været udgivet med bandet.

Fede Finn & Funny Boyz er i 2019 på tur rundt til omkring 100 spillesteder i Danmark samt på en mindre Europatour, der bringe Fede Finn & Funny Boyz til bl.a. Paris, London, Oslo.

2019 bliver året, hvor der igen skal ”kulør på tilværelsen”, når vi danskere skal more os og ha’ en på opleveren.

Danmarks klogeste trendsættere forudsiger, både i tv og på radio, at vi er kommet til året, hvor der igen er dømt fest og farver. Danskerne gider ikke mere krisesnak, vi vil igen more os, hygge os og gå i byen, hvor vi kan møde nogle skønne mennesker, og lytte til noget fed musik.

En af de ypperste eksponenter for det med fed folkelig musik, fest, farver og fart på, er FEDE FINN & Funny Boyz, der turneer rundt med deres show.

Noget må FEDE FINN & Funny Boyz have gjort rigtigt - med over 40 TV show, en spille film, 3 DVD’er, en kvart million solgte CD’er og næsten 600 optrædener i Danmark, Norge, Tyskland og Frankrig, mener de selv, at vejen til succes er hårdt arbejde, intet kommer af sig selv. Fede Finn & Funny Boyz spiller ikke kun for pengenes skyld, men i den grad også af glæde ved at alle de positive oplevelser, det giver i årets løb.

Vi skal ikke ud og lave stor kunst, vi skal ud og gi’ publikum et brag af en fest, som ikke mindst ”de fedes” kvindelige islæt, den skønne saxofonspillende, rødhårede og velsyngende Maud Kofod, bidrager med.

Kærligheden Brænder også i 2019 i nærheden af din by, men FEDE FINN & Funny Boyz kan ligeledes høres i Parken, i Tivolis Koncertsal, på Dyrehavsbakken, i Ålborg Kongrescenter og mange andre fantasiske spillesteder både i Danmark, Frankrig, Tyskland og Norge.

Fede Finn & Funny Boyz er:

Lennart Johannessen  (Fede Finn) - Judy Glosted - Finn Gustafsson - Torben Eilersen - Jesper Kristoffersen 

"Kærligheden brænder"

 

 

Festen skal være for hele firmaet.

Fede Finn og Funny Boys Danseorkester Kærligheden Brænder og mange andre store hitsDet skal være årets gode oplevelse og samtaleemne, at kunne ryste medarbejdere sammen, mener Danmarks firmafest orkester nummer 1, Fede Finn & Funny Boyz.

Firmafest orkestret Fede Finn & Funny Boyz er ikke sat her på jorden for at skabe kunst, men deres form for kunst er måske den sværeste. Det handler nemlig om at skabe glæde og fest ved den årlige firmafest.

Bruger de danske firmaer penge på at ryste medarbejderne sammen, skal en sådan aften kunne betragtes som en uges teambuilding kursus.

Selvfølgelig er maden, omgivelserne og arrangementet en vigtig bestanddel, men svigter underholdningen og stafagen, så kan det hele være lige meget.

Det at underholde medarbejdere og direktion fra høj til lav er ikke noget man bare kan gøre med en bestemt musikgenre. Publikum er som regel i alderen fra 18-70 år, og meget individuel i deres musiksmag, det gør det ekstremt svært at være musikalske indslag til firma skovturen, firmajubilæet eller julefrokosten.

Fede Finn & Funny Boyz har gennem de seneste år udviklet et musikalsk firmakoncept, således at næste alle fleste medarbejdere får den ultimative fest. Det kommer rundt i de musikalske hjørner med en glød og en spirit, i form af udklædninger, vellyd, lys show og røg. Samtidig sprudler det med sange, hvor medarbejderne kan gå "amok" i sang og dans og blive ført rundt i 25 Kim Larsen og Gasolin sange sammensat som medley, ligesom der ligger 25 John Mogensen sange, 25 Thomas Helmig sange, 25 Gnags sange, Blues Brothers,y 60'ere, 70'ere og disco 80'er medleys.

Fællesnævner i hele showet er, at publikum kender sangene, teksterne og før end de aner det, er de revet med på en "Back To Future" tour, hvor de enten kan mindes deres ungdom, deres første kærlighed, det første kys eller måske blot nyde en hyggelig sving om med en kollega.

Fede Finn & Funny Boyz målsætning er, at de i de sidste år af deres musikalske karriere, udelukkende skal fordrive tiden, med at gøre mennesker glade med sange alle kender, og ikke belemre dem med egne musikalske ambitioner. Som en ikke uvæsentlig tilføjelse, så skal firmaerne ikke ribbes økonomisk, for hos Fede Finn er det lysten der driver værket, lysten til at gøre andre glade, lysten til at feste hvilket deres CD bærer tydeligt præg af.

 

Julevideo - Du er min sukkerknald

    

Fede Finn giver de andre navne baghjul

Fede Finn & Funny Boyz giver etablerede navne som Thomas Helmig, Kim Larsen og Nephew baghjul på hitlisten.

Lennart Johannessen er medlem af kvartetten Fede Finn & Funny Boyz, der gik ind på førstepladsen på den officielle albumhitliste med opsamlingsalbummet De Fedeste.

Med topplaceringerne, der er lig med et pladesalg på over 30.000 eksemplarer, har Fede Finn & Funny Boyz distanceret etablerede navne som Kim Larsen, Thomas Helmig, Nik & Jay samt Nephew, der for et par uger siden blev den store vinder ved Danish Music Awards.

»Det er fantastisk, at fire gamle mænd i grimme jakkesæt kan sælge så mange album. Det er også lidt sjovt, fordi vi ikke er en del af det fine selskab,« konstaterer Lennart Johannessen, der betegner bandets musik som »brugskunst og festmusik«.

Lennart Johannessen har ved siden af sit faste arbejde i årtier stræbt efter et folkeligt gennembrud som musiker. Men det er aldrig lykkedes for alvor, og Fede Finn & Funny Boyz var heller ikke en succes i begyndelsen. Da det første album udkom i 2003, solgte det 57 eksemplarer, fortæller Lennart Johannessen, der godt ved, hvorfor den nye cd er blevet en sællert:

»Vi har med sangen Kærligheden Brænder et hit. Det er dog først og fremmest den reklamekampagne, der kører på TV 2, der gør, at vi sælger så mange album. Uden reklamerne ville vi i bedste fald sælge et par tusinde eksemplarer.«

Fede Finn & Funny Boyz - de fede må svedeMillioner i ryggen på Fede Finn & Funny Boyz

Det var muligt for kvartetten at købe en reklamekampagne på TV 2, fordi Holbæk-millionæren Hasse Rasmussen lovede at tage den økonomiske risiko. Til gengæld skulle Hasse Rasmussen, der via forskellige selskaber er involveret i pladebranchen, også have halvdelen af et overskud.

»Der bliver gode penge til Hasse Rasmussen og os. Jeg vil tro, at pladesalget indtil videre giver os ca. 1,5 mio. kr.,« siger Lennart Johannessen, der håber på et pladesalg omkring 75.000 styk.

Derudover scorer Fede Finn & Funny Boyz masser af penge på de mange aftaler om livejob, som kommer ind for øjeblikket. Lennart Johannessen vurderer, at koncert-omsætningen ligger på omkring tre mio. kr.

»Vi siger så vidt muligt ikke nej til et job. Vi spiller til firmafester, på festivaler, diskoteker og dansesteder, og alle steder er der en kødrand af kvindelige fans, der jubler over musikken og griner, når jeg fortæller mine dårlige vittigheder,« siger Lennart Johannessen, der regner med, at en del af overskuddet skal investeres i en dvd, der optages i enten Paris eller Rio de Janeiro.

»Jeg ved godt, at eventyret slutter en dag. Derfor skal vi bruge en del af pengene på at blive rige på oplevelser,« siger han.

Pressen skriver:
Af Carsten Linde, koncertanmelder  

Fed fest med sjove drenge m/k 

Fredericia - Dansktop Festival 2013, for første gang i Kastellet, Fredericia 14. og 15. juni. Lørdag klokken 12 startede den 4. udgave af festivalen, som hylder dansktopgenren. Dagens udgave var den første, der blev afviklet på Kastellet i Fredericia, efter tre år i Hedensted. Johnny B. Mylius - undskyld Jørgen de Mylius - fik æren af at være dagens konferencier. Den ridderkors-dekorerede radiovært startede med at byde byens borgmester velkommen som Borgmester Benny!! Kenny Bruun Olsen tog dog den lidt kiksede velkomst med højt humør. Borgmester Kenny fortalte, at dagens dansktopfestival allerede var så stor en succes, at den kom igen til næste år. Især hvis Birthe Kjær lovede at ville male byen blå !!! Det fik atter smilet frem blandt alle tilstedeværende i det solramte Kastel.

Højt humør og dansabel rock

I det hele taget var der masser af højt humør, da dagens første band gik på scenen. Kvintetten Fede Finn & Funny Boyz leverer musik, som man kun kan blive glad i låget af. Bandet spiller dansabel countryrock og tekster i stil med de tidligste Bamses Venner, Dr. Hook og Ib Grønbech. De platte dialoger mellem numrene fik ret hurtigt de næsten 4000 publikummer til at klaske sig på låret af grin. Med de hurtigt tømte fadbamsekrus som rytmeholdere bredte der sig en varm og glad stemning blandt publikum.

Minde om Hotel Landsoldaten

Bandleder, sanger og bassist, Lennart Johannesen, kunne fortælle, at han faktisk havde et særligt forhold til Fredericia. For det første havde han - sammen med to andre fra bandet - været indkaldt som soldat i fæstningsbyen. Sidenhen oplevede han som musiker at spille på det hedengangne Hotel Landsoldaten. Så Lennart Johannesen var synligt glad for igen at kunne gøre musikalsk honnør i 7000 Voldbyen, endda på Kastellet, hvor datidens soldater ofte afholdt eksercits.

Mød magiske magister Maud

Musikalsk er Fede Finn & Funny Boyz nogle habile håndværkere. Sangstemmerne ganske beskedne. De har i mange år - som herrekvartet - levet (godt) af at lave sjove, selvironiske tekster og fyre grovkornet humor af fra scenekanten. Men med tilgangen af sangerinde, perkussionist og saxofonist, Maud Kofod, har bandet fået tilført en ekstra dimension.

For det første har Maud Kofod en gudsbenådet smuk og smidig stemme. Uanset om hun synger solo eller kor, lyser stemmen op som et fyrtårn og kaster glans over alle numre.

Maud Kofod er faktisk magister i musik. Men hun står i den grad til at få en magistergrad i magisk charme. Hendes udstråling, aura af overskud og imødekommenhed er en gave for et hvilket som helst orkester - også Funny Boyz. Og så kan hun så sandelig også fyre en lille sjov frækkert af i ny og næ.

Det største hit kom til sidst

Koncerten sluttede af med bandets vel nok to største hits, den spritnye ”Guitarslinger” (som faktisk er et lysende eksempel, hvor godt spillende band er i dag), samt deres gennembrudssang ”Kærligheden Brænder”.

Jeg har med sikkerhed ikke set det sjove band for sidste gang. For fed fest og fornøjelige fyre kan man vel aldrig få for meget af!

Fede Finn & Funny Boyz med deres hit:

Du bist mein Hansiboy

Hør Fede Finn slagsang til EM i Håndbold i HerningSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Fede Finn & Funny Boyz - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send