Lene Siel

Sangen har vinger

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Lene Siel

Lene Siel sangsolist med en fantastisk stemme

Her er booking af Lene Siel sangerinde og solist

Lene Siel har i sin karriere, der begyndte i 1991, indspillet 12 cd'ere - givet talrige koncerter rundt om i Danmark og i udlandet - sunget ved over 100 koncerter i Tivoli 

Lene Siel har solgt over 1 million CD'er og bl.a. indspillet sammen med Roger Whittaker, Helmut Lotti og John Denver.

Lene Siels flotte karriére og succés er dog ikke gået hende til hovedet, hvad følgende udtalelse viser: "Jeg elsker min karriere, men min familie er uden sammenligning det vigtigste i mit liv. Derfor kan jeg kun tage et begrænset antal koncerter pr. år"

Lene Siel har optrådt 12 gange for det danske kongehus - senest til Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederiks bryllupsfest.

Lene Siel født i1968 i Sæby. Lene"s Norske mor var sangerinde i faderens orkester. Samtidig mens Lenes forældre spillede, drev de også restaurant i 17 år i Sæby.

Lene drømte som barn om at blive jordemoder. Men allerede i en ung alder optrådte Lene med sin far og lillesøster Tina på de lokale scener. Ambitionen om jordemorder forsvandt snart. I barndommen holdt Lene alle sine ferier i sit andet hjemland Norge hos moderens familie, som hun i øvrigt stadigvæk har ganske god kontakt med.

I 10 års alderen fik Lene også en stor interesse for hestesport, og trænede på et tidspunkt 5 heste på rideskolen i Frederikshavn. Lene stillede op til Danmarks mesterskabet i dressur for juniore. Lene opnåede en lang række flotte stævnepræstationer som dressur rytter.

I gymnasietiden var hesten kommet på græs og musikken begyndte igen at få fokus. Til Frederikshavns gymnasiums jubilæum hørte Tage Mortensen fra Danmarks Radios Pigekor således Lene synge. Efterfølgende spurgte Tage Mortensen Lene, om hun ville være med i en radioudsendelse. Denne radioudsendelse førte til et længere engagement i Tivoli.

Medens Lene læste HA på Ålborg Universitet, var en egentlig sangkarriere var ved at tage form. Snart flyttede Lene til København, hvor hun færdiggjorde sin handelseksamen.

Under sit studieforløb i København blev Lene hyret til et korjob i et studie i Göteborg. Her var tilfældigt en A&R medarbejder fra pladeselskabet PolyGram i København til stede. Lenes unikke stemme imponerede både producer, lydtekniker men også plademanden fra PolyGram. Så en pladekontrakt kom hurtigt i hus.

Under sin optræden i Tivoli mødte Lene sin mand Elo Lindhardsen (kaldet Luffe). Han spillede bas i det orkester som Lene optrådte med. Deres aldersforskel på 15 år er måske lovlig stor, men i dag er de lykkelig gift. I 1992 flyttede de sammen og bor i dag i Hellerup med deres 3 børn: Julie fra 1994, Emilie fra 1996 og Emma fra 2004, samt katten Fifi.

I 1997 fik Lene Siel overrakt en trippel-platinplade for 150.000 solgte eksemplarer af hendes album 'Mine Farvoritter'. Dette foregik med Lene som gæst i DR's underholdningsprogram Mosquito.

Emnet tro bliver ofte berørt i flere af teksterne på Lenes sange. Lene er et troende menneske. Derfor har det også været naturligt for Lene at henlægge mange af hendes koncert til kirkerne rundt i landet.

Men sin familie og kunstnerisk travlhed har Lens Siel desværre ikke meget tid til frivilligt arbejde. Hun har dog deltaget i arrangementer for bl.a. Kræftens Bekæmpelse på Dansk Kunstmesse i Hillerød. Her forsøgte Lene Siel sig som kunstmaler i samarbejde med en række andre 'kendiser'. Billederne blev efterfølgende solgt på auktion for at støtte det gode formål.

Nu har Lene igen taget sin passion for hestesport op. Fritiden bruges i dag bl.a. på dressur ridning med hesten Miranda i Gentofte Rideklub. Her får Lenes piger nu også ridetræning, under moderes kyndige vejledning. Lene Siel er også meget til blomster, sterinlys og den bløde sofa. Her slapper hun bedst af i selskab med gode plader. Her lytter hun og bliver inspireret af kunstnere som f.eks. Perry Como, Barbarra Straisand, Ella Fitzgerald, Bette Midler, Celine Dion, Shirley Bassey og Frank Sinatra.

Lene har en gammel drøm om at synge duet med en af de store amerikanske croonere. Det kan jo ikke blive Old Blue Eye - Frank Sinatra. Men med et samarbejde med Tony Bennett ville en gammel drøm helt sikkert gå i opfyldelse.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lene Siel - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send