Johnny Hansen

Kandis solo med Johnny

Solist-underholdning med Johnny Hansen fra Kandis

Hektisk jubilæumsår venter forude for Johnny

Johnny Hansen jubilæumsårJohnny Hansen kan se frem til et år som kommer til at have flere mærkedage, samtidig fortsætter Johnny med at udvikle sin solokarriere.

I 2019, som bliver et hektisk år for Johnny, med en fyldt koncertkalender som solist, med Kandis og i den nyeste konstellation, Country Friends. Da kan den 54-årige Johnny se frem til et år med masser af spændende aktiviteter - Blandt andet en ny CD-udgivelse, nye indspilninger og to jubilæer.

Johnny Hansen som er frontfigur i Danmarks populæreste danseorkester fortsætter med at udvikle sin solokarriere og sin country-passion. Desuden så har Kandis for nyligt udgivet albummet “Kandis 18”, som indeholder 17 nye sange med den velkendte Kandis-lyd, med en stærk kombination af tysk schlager- og country-stil. Johnny Hansen har selv været med til at skrive en del af de nye sange, og flere af dem har været i samarbejde med den svenske sangskriver Thomas G:son (Gustafsson)

På vej mod jubilæer
Den 4. januar 2019 var det 31 år siden, at danseorkestret Kandis, debuterede til et enkebal på Hotel Phønix i Thisted. Dette blev starten for et danseorkester, som nu er Danmarks mest populære, og et jubilæum, der bliver nået efter at orkesteret har kørt op mod 2 millioner kilometer i deres tourbus.

Foruden mærkedagen med Kandis, så har Johnny Hansen også et personligt jubilæum. I september er det nemlig 36 år siden, at han begyndte at turnere med sin trofaste guitar. Jubilæumsåret skal bruges til at videreudvikle de øvrige aktiviteter, hvor Johnny i stigende grad optræder som solist eller som duo med guitaristen Jens Varmløse, samt orkesteret Country Friends, hvor Johnny fortolker en række af de største countryhits.

Der er lagt op til et hektisk, men spændende år for Johnny Hansen.

Johnny Hansen fra Kandis som solist

Johny Hansen med ny solo CDJohnny Hansen har altid elsket countrymusikkens sjæl og nærvær. Og nu har den 53-årige sanger og guitarist fuldendt en mangeårig drøm om at indspille sine egne favoritter i countryens eget mekka, Nashville i USA.

Nu har Kandis-forsangerens solokarriere fået en ekstra dimension, med hans CD ”My favorite Country Songs” – det femte soloalbum i en karriere, der kører på 31. år og med en turnékalender, der er tættere pakket end nogensinde.

”My favorite Country Songs” indeholder 15 nye og gamle klassikere, der gennem årene har fået en særlig plads i Johnny Hansens musikalske univers. Derudover en helt ny sang.

»I Kandis har vi haft mange countrysange på repertoiret, som publikum har taget godt imod, og da jeg på det seneste soloalbum også havde et par countrysange med, følte jeg, at tiden var inde til at realisere en gammel drøm om at indspille i Nashville med et hold af de bedste countrymusikere. Samtidig føler jeg, at jeg musikalsk nu har udviklet mig til at kunne favne det vokale spænd, som mange af sangene kræver,« siger Johnny Hansen.

Johnny tager på country-turné

”My favorite Country Songs” er samtidig anledningen til, at Johnny Hansen føjer endnu en variant til repertoiret, der i forvejen tæller en solistoptræden, en duet med Bjørn Hansen og som forsanger i Danmarks mest populære danseorkester, Kandis. Johnny Hansen kan bookes både som solist, i en duo med guitaristen Jens Varmløse eller i en trio.

»Det er en ny side af mit musikalske virke, som jeg gerne vil prøve af live. Som solist har det været en kæmpe oplevelse at arbejde med musikere, der til dagligt indspiller med USA’s absolut største artister. Albummets tekniker Bob Bullock har i mange år arbejdet med Shania Twain ogmixet hendes største og mest sælgende produktioner. Og efter de inspirerende dage i det amerikanske studie var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var de rigtige sange, jeg havde valgt at indspille,« siger Johnny Hansen, der forinden havde været i Toscana hos produceren Søren Bundgaard for at koordinere indspilningerne med Nashvilleproducer Chris Luzinger, som roste danskerens sangvalg.
»Det er alle sange, der ligger rigtig godt til Johnny og hans dejlige varme og personlige stemme. Var han født i USA, kunne han være blevet en rigtig populær countryartist, « siger Chris Luzinger. Johnny Hansens favorit-album indeholder bl.a. fortolkninger af Let Your Love Flow, Ring Of Fire, Country Road, Blue Bayou, I Love You Period, Chattahoochee og Rekless Heart – sange, som også Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison og John Denver også har gjort legendariske.


Kunderne siger om Johnny Hansen

Hej Lykke
Vil du hilse Johnny og takke for hans under holdning til min hustrus 60 års fødselsdag, den sag lige skabet og var bare et kæmpehit.
Han fik vidst lige solgt lidt ekstra billetter når Kandis gæster Benløse til foråret.

Med venlig hilsen
Renè Lund Sørensen
Underdirektør


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Johnny Hansen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Johnny Hansen fra Kandis

Klik på foto og download

Presefoto 1 af Johnny Hansen fra Kandis