Hawkeye and Hoe

Chickenshack med slambas

Pris Hawkeye and Hoe kr. 4.500/10.000 3x45 min.

Hawkeye skaber en unik stemning igen og igen

Her trykker Hawkeye and Hoe lige en lille koncertvideo af:

Hawkeye and Hoe, som den dynamiske duo kalder sig, har spillet de Nordeuropæiske pub-scener tyndt de seneste femten år og med stor succes.

Hawkeye and Hoe dynamisk duoDe seneste seks år også i Danmark i alt 800 jobs og fem Cd udgivelser er det blevet til.  Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af landmænds drikkeviser/sange, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock"n roll.  En optræden med Hawkeye and Hoe er altid på publikums side, som de siger "Entertaining the public, is what matters!"  Repertoiret bliver udført på et stor udvalg af originale instrumenter, bl.a. ; Akustiske og elektriske guitarer, 5-strengs banjo og dobbelt bas.  Det er ikke tilfældigt at Hawkeye and Hoe har fået et ry, som et af de hårdest arbejdende og mest underholdende tilbud på den danske pub-scene.

 

hawkeye-and-hoe

HAWKEYE AND HOE BAND 

 

Hawkeye and Hoe Band er en engelsk/dansk bandkoalition. De spiller, som de selv udtrykker det, intet mindre end: Good-time-country, Skiffle, Rock'n roll, Country Blues & Irish og alt gerne med en rodsøgende rytme.
Besætningen er som følger;
HAWKEYE vokal, dobbelt bas & 5 strengs banjo.
HOE         vokal , akustiske & elektriske guitarer & banjo.
BILLY       baggrundsvokal og tromme.
Et show ned Hawkeye and Hoe Band er kendetegnende ved at alt er muligt og alt bliver prøvet.
Med Derrick , gummihønen der lytter til publikums ønsker, en god portion humor og humør og et alt andet end søvndyssende tempo,  ligger Hawkeye and Hoe Band i ovnen til et meget underholdende og nervepirrende show.


Det siger begejstrede kunder, som har engageret Hawkeye and Hoe

 

Hej Karen
Jeg vil gerne sige tak for rigtig god musik til vores arrangement i fredags. Hawkeye var bare fantastiske – de leverede både super god musik og god stemning.
Vil du derfor hilse Hawkeye og sige tusind tak, de levede i allerhøjeste grad op til vores forventninger og var med til at skabe en fantastisk aften for os. TAK!

Med venlig hilsen / Kind regards
Elsebeth Møller Nielsen
Direktionssekretær
NRE - Ikast

Hej Igen 
Vi havde i lørdags Hawkeye til at underholde og spille til min 50 års fødselsdag på Færgekroen i Hadsund.
Det var en utrolig stor oplevelse at både se og høre på disse fyre og alle mine gæster ( vi var 70) og incl mig selv havde en fantastisk aften hvor vi ikke sad stille, når vi endelig sad stille og pustede ud så nød vi den gode musik og deres gode humør.
Vi kan til enhver tid anbefale dem til andre.

Venlig hilsen
Margith Adler

Hej Karen
Det var en fantastisk aften med Hawkeye and Hoe, der var gang i den fra de gik på og til de sluttede. Hawkeye and Hoe er nogle festlige fyre der forstår at sætte gang i festen. Så vi er meget tilfreds med deres optræden. Kan kun varmt anbefales.

Mvh. Franz Bichler.

Hej Karen ( og Hawkeye & Hoe) !
Jo tak vi havde en rigtig god fest.
Og ja, du må meget gerne få en tilbage melding.
Efter vores og vores gæster var de intet mindre end FANTASTISKE......
De skabte en stemning, som vi sent glemmer. Folk skulle lige se de to spøjse fyre lidt an, og så gik det bare super. De havde ikke tid til at spise desserten, fordi de hørte musik.
Positive kommentarer fra vores gæster er der mange af. " de er bare gode" " de er fantastiske" " hvor har I fundet sådan noget fedt musik" "de er SÅ fedt" .......
Vi hørte dem til fest i Hvalen i Juelsminde, og skal høre dem igen i år, hvor mange af vores gæster også har meldt deres ankomst, bare for at høre/ opleve Hawkeye & Hoe igen.
Tak for en fantastisk musik oplevelse, og samtidig god underholdning.
Hils dem, og giv dem alle roserne.

Mvh. Tonni og Inge


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Hawkeye and Hoe - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send